Huiswerkbegeleiding en bijles op locatie of online

Nu wat extra (online) bijles, straks een beter resultaat!

aanhalingsteken

…o, ik heb blijkbaar morgen een Engels toets over al deze woordjes…

aanhalingsteken

…ik snap echt niks van wiskunde…

aanhalingsteken

…plannen, nee joh daar doe ik niet aan…

Moeite hebben met een vak, het ontbreken van een planning of geen plezier hebben in school; leerlingen lopen tijdens hun schoolcarrière ongetwijfeld tegen minimaal één van deze problemen aan. Wij streven ernaar om onze (online) diensten toegankelijk te maken voor elke leerling die het nodig heeft: bijles,  huiswerkbegeleiding, examentraining en citotraining tegen een betaalbaar tarief.

DeBijlesStudent wil leerlingen leren hoe te leren, een haalbare planning te maken en interesse wekken. Onze bijlesstudenten volgen zelf universitair- en hoger beroepsonderwijs en snappen daardoor heel goed dat het leren voor een vak of examen soms lastig kan zijn. De bijlesstudenten stomen leerlingen klaar voor dat proefwerk of examen en zorgen voor een succesvolle overgang naar het volgende schooljaar.

Ondersteuning voor scholen

Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding. Zo bieden we onder andere ook een uitgebreid pakket gericht op de ondersteuning van leervertragingen opgelopen door COVID-19. Bekijk meer hierover op de pagina Nationaal Programma Onderwijs. Maar ook voor tijdelijke invalkrachten, surveilleren, zomerscholen, lentescholen, examentrainingen en nog veel meer kan je terecht bij DeBijlesStudent.

Wat heeft jouw kind nodig?

Iedere leerling is anders en leert ook anders: de één vindt het prettig om in volledige stilte te werken, de ander wil juist wat mensen om zich heen. De ene leerling heeft meer baat bij individuele hulp en de ander presteert goed in een klein klasje.  DeBijlesStudent biedt onderwijsondersteuning die perfect is afgestemd op de behoefte van jouw kind. Of dit nu huiswerkbegeleiding op school is of individuele bijles. Onze medewerkers ondersteunen leerlingen door heel Nederland.

Uitleg en proefexamens voor alle vakken

Op onze website vind je voor alle niveau’s uitleg en proefexamens voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding. Klik op je niveau om de vakken te bekijken.

Ons aanbod voor leerlingen

Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en citotraining voor leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs. 

bijles icoon oranje

Individuele
Bijles

Door middel van een-op-een begeleiding zorgen we ervoor dat leerlingen hun kennis voor een vak vergroten.

huiswerkbegeleiding icoon

Huiswerk-
begeleiding

In kleine groepjes worden leerlingen intensief begeleid bij het maken, plannen en overhoren van hun huiswerk.

examentraining icoon

Examen
Training

Met behulp van examentraining door onze studenten, kunnen wij de kans vergroten dat jouw kind de eindstreep behaalt.

citotraining icoon oranje

Cito
Training

We bieden Citotrainingen aan voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 waardoor zij beter voorbereid zullen zijn op de Citotoetsen.

0
Vestigingen
0 +
Leerlingen gingen je voor
0 +
Studenten staan voor je klaar
0 +
Jaar ervaring in het onderwijs

De voordelen van DeBijlesStudent

Altijd bij jou
in de buurt

Persoonlijk
leerplan

Voor elk
niveau

Ruim 10 jaar
ervaring

Hoogwaardige
studenten

Partner van
vele scholen

huiswerkbegeleiding

Wie zijn onze bijlesdocenten?

Al onze bijlessen en huiswerkklassen worden gegeven door studenten van het universitair- en hoger beroepsonderwijs. Onze bijlesdocenten geven les aan leerlingen van het vmbo, havo, atheneum en gymnasium. 

Zij komen bij jou thuis, op school of op locaties in woonwijken bij jou in de buurt. Ook zijn er op diverse scholen of vlak daarnaast lokalen ingericht waar leerlingen huiswerkbegeleiding krijgen.

Veelgestelde vragen

Bijles is individuele begeleiding, waarbij jouw kind voor één of twee vakken inhoudelijke studieondersteuning krijgt. Student en leerling maken samen een planning voor de bijlessen, ze maken oefeningen samen en de student kan de leerling overhoren. De bijles kan plaatsvinden aan huis, op school, in een bibliotheek of digitaal.

Jij kan je aanmelden door middel van het inschrijfformulier op de website. Zowel voor individuele bijles als huiswerkbegeleiding.

DeBijlesStudent wil studenten leren leren, een haalbare planning maken en interesse wekken. Onze tutor-studenten volgen zelf universitair en hbo-onderwijs en begrijpen daardoor heel goed dat leren voor een vak of tentamen soms lastig kan zijn. De docenten bereiden studenten voor op die toets of examen en zorgen voor een succesvolle overgang naar het volgende schooljaar.

Wij streven ernaar om je dezelfde of de daaropvolgende dag telefonisch te spreken om de aanvraag door te nemen. Voor de huiswerkbegeleiding geldt over het algemeen dat de leerling de daaropvolgende week kan starten. Voor de bijles en examentraining streven wij ernaar om binnen een week een geschikte student te hebben gevonden, waarna in overleg met de student, op korte termijn de eerste begeleiding kan plaatsvinden.

De studenten die bij DeBijlesStudent solliciteren, krijgen een uitvoerig sollicitatiegesprek, waarbij er verschillende casussen aan ze worden voorgelegd. Als de student na het sollicitatiegesprek wordt aangenomen, wordt hij/zij ingewerkt op een van onze locaties, waarbij wij letten op inhoudelijke kennis en de vaardigheid dit over te brengen op de leerlingen, maar ook op de sociale vaardigheden van de student. Als een student dit goed doorloopt, kijken wij welke van onze studenten het meest geschikt is voor jouw aanvraag.

Wij proberen met behulp van een voorselectie een zo goed mogelijk match te maken. Het kan natuurlijk gebeuren dat er geen klik is. In dat geval zullen wij op zoek gaan naar een andere student.

Je ontvangt eens per week een terugkoppeling per mail. In deze terugkoppeling staat waar de leerling aan heeft gewerkt, hoe dat ging, hoe de werkhouding was, wat de planning is voor de volgende afspraak en waar de leerling eventueel thuis zelfstandig nog aan moet werken.

Onze facturatie verloopt volledig digitaal. Voor de huiswerkbegeleiding factureren wij een vast [tarief] per maand. Voor de bijles of examentraining werken wij met een strippenkaartensysteem, dat betekent dat je vooraf per 5 of 10 strippen betaalt. Als de strippenkaart vol is, kan er een nieuwe strippenkaart aangevraagd worden door te mailen naar strippenkaart@debijlesstudent.nl

Ons tarief is vastgesteld voor een gemiddelde maand. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige maanden langer zijn en sommige (in verband met vakantie) korter. Hier is bij het vaststellen van de prijs rekening mee gehouden. Er kan daarom geen restitutie plaatsvinden in verband met vakanties. Als jouw kind een middag ziek is, kan deze middag, in overleg met de locatiecoördinator, worden ingehaald op een later moment. Ook in dit geval is restitutie geen optie.

Voor de huiswerkbegeleiding hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Voor de bijles en examentraining geldt er geen opzegtermijn.

Wat vertellen leerlingen?

Er is veel aandacht gegeven tijdens de bijlessen. Ook goede communicatie tussen ouder / leerling en begeleiders.

Echt een aanrader! Hele fijne en duidelijke bijles

We werden keurig geïnformeerd over de houding en prestaties van onze zoon tijdens de bijles in de herfstvakantie.

Zeer professionele studenten, leveren goed en duidelijk werk. Bedankt!

Geweldige begeleiding en goed personeel! Iedereen was zeer vriendelijk. Chapeau!

Er werken erg behulpzame en enthousiaste studenten! Alles is goed geregeld

De Bijles student is een fijne organisatie die echt tijd neemt voor de leerlingen.

Great guidance and support! Not to mention how motivated they are to help you! Thanks a lot!

De BijlesStudent heeft me heel erg goed geholpen en begeleid! Het zijn hele aardige studenten die ervoor hebben gezorgd dat ik met veel vertrouwen de eindexamens inga :)

Goeie begeleiding - goeie bijles. Precies dit had mijn zoon nodig en nu gaat hij mooi slagen voor zijn eindexamen :-)

Goeie begeleiding - goeie bijles. Precies dit had mijn zoon nodig en nu gaat hij mooi slagen voor zijn eindexamen :-)

Prettige bijles van aardige studenten. Ik stond er niet zo goed voor, maar dankzij de bijlesstudent heb ik al mijn vakken opgehaald naar een voldoende en ben ik helemaal klaar voor mijn eindexamens!

Gemotiveerde studenten die een stap extra willen zetten om je te helpen. Ze nemen de tijd voor je, dat is heel fijn

Erg tevreden! De studenten leggen alles op een super fijne en enthousiaste manier uit, wat het een prettige ervaring maakt voor scholieren.

Hele fijne begeleiding!

Zeer nette huiswerkbegeleiding met leuke studenten. Ze hebben mij deze zomer eigenlijk te goed geholpen met mijn leerachterstand. Ik wil ze bedanken voor hun hulp!

Fijne ervaring! Flexibele en enthousiaste studenten die meedenken!

was erg handige examentraing, de studenten hadden er veel verstand van en waren erg behulpzaam

Goede begeleiding!

Onze dochter heeft de gegeven examen training als zeer positief ervarene en heeft zich inmiddels ingeschreven voor een tweede training.

Mijn dochter heeft hier door studenten bijles gehad en heeft daardoor haar VWO gehaald!

Erg fijne en goed georganiseerde organisatie met behulpzame studenten!

Fijne samenwerking en goede begeleiding door vriendelijke studenten.

De online bijlessen werken heel goed. De studenten leggen alles erg goed uit en zijn aardig!

Flexibele bijles wordt aangeboden

Top begeleiding!

Uiteraard had mijn zoon liever nog een weekje vakantie gevierd, maar eenmaal bezig zag hij zeker de toegevoegde waarde van een weekje zomerschool. Duidelijk contact vooraf met doornemen van de leerdoelen (van ouder én kind). Aanrader.

Dochter heeft gedurende de zomer van 2020 bijles gekregen van "De Bijles Student", om haar goed het examenjaar in te laten gaan. Gedurende deze bijles periode moest zij, vanwege een mogelijke Coronabesmetting thuis blijven. Dit werd zeer flexibel opgepakt door "De Bijles Student" door direct en op maat on-line hulp aan te bieden waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Cijfers zijn navenant prima en dus zijn we erg blij.

Erg fijne en enthousiaste studenten die hier werken. Bijles online werkt!

they can adjust the course quality to the requested level

Een fijne manier van begeleiding, er was veel aandacht per leerling.

Goede studenten met veel aandacht voor de leerlingen. Een prettige organisatie om mee samen te werken.

Zeer prettige studenten, hebben veel geduld en aandacht voor de leerling. Zorgen voor persoonlijke begeleiding en denken met je mee.

Bijles of huiswerkbegeleiding door dit bedrijf staat garant voor succes. Ik zou het iedere ouder aanraden. Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Één van ons spreken?

Geen idee of bijles, huiswerkbegeleiding of privéles bij jouw kind past? Of wil je misschien bijles geven? Neem gerust even contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.