Huiswerkbegeleiding Den Haag

Heeft je kind huiswerkbegeleiding in Den Haag nodig? Geef je kind dan de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school, haal het beste uit je kind en geef hem zelfvertrouwen door hem weer trots te laten zijn op zijn cijferlijst. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het Wellant Madestein in Den Haag. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen op de eerste verdieping van het gebouw. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen zij leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken, lopen ze vast dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het Wellant Madestein is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten.

Profiel

Mijn naam is Ivo Batelaan. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Haag. Ik werk nu een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Vanaf dit schooljaar ben ik coördinator van de huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein en daarnaast ga ik Nederlands lesgeven op het Wellant Westvliet. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent, studeer ik Recht, Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Verder voetbal ik drie keer in de week bij V.V. Wilhelmus en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Voor vragen over de huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

Contact

Vestigingsmanager: Ivo Batelaan
Telefoon: +31 06 38 46 83 55

Adres: Madesteinweg 25, Den Haag 2553 EC Den Haag

Email: madestein@debijlesstudent.nl

Openingstijden: di en do 15:00-17:00

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar madestein@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.