Huiswerkbegeleiding Leidschendam

Heeft je kind huiswerkbegeleiding in Leidschendam nodig? Geef je kind dan de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school, haal het beste uit je kind en geef hem zelfvertrouwen door hem weer trots te laten zijn op zijn cijferlijst. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het ’s Gravendreef College in Leidschendam.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauze de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding wordt in verschillende lokalen op school gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken, lopen ze vast dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Met huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef College in Leidschendam krijgt uw kind weer vertrouwen in school.

Bijles Leidschendam ’s Gravendreef College

Leerlingen van het ’s Gravendreef College kunnen vanuit school direct aanschuiven bij de huiswerkbegeleiding, want onze huiswerkbegeleiding sluit goed aan op de lestijden. We werken in kleine groepen, zodat er altijd ruimte is voor individuele begeleiding of extra uitleg.

Profiel

Mijn naam is Charmaine Leijgraaff en ik ben coördinator op de locatie ‘s Gravendreef College Leidschendam. Ik zit nu in mijn laatste jaar van International Leisure Management in Breda. Daarna wil ik een master volgen in Communicatiewetenschappen. Ik werk nu iets langer dan 2 jaar bij DeBijlesStudent en ik doe dit met veel plezier! Ook kijk ik uit naar dit schooljaar, want ik vind het erg leuk om de leerlingen iets bij te leren en te ondersteunen in hun leerproces.

Heeft u vragen over de huiswerkklas? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

Contact

Vestigingsmanager: Charmaine Leijgraaff

Telefoon: +31 06 11 42 32 47

Adres: Fluitpolderplein 9, 2262ED Leidschendam

Email: sgdcl@debijlesstudent.nl

Openingstijden: ma, di en do 15:00-17:00

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar sgdcl@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.