Huiswerkbegeleiding Leidschenveen

Heeft je kind huiswerkbegeleiding in Leidschenveen nodig? Geef je kind dan de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school, haal het beste uit je kind en geef hem zelfvertrouwen door hem weer trots te laten zijn op zijn cijferlijst. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het ’s Gravendreef College in Leidschenveen. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen op De Hoek en in het hoofdgebouw. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken, lopen ze vast dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het ’s Gravendreef is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. >Huiswerkbegeleiding Leidschenveen

Profiel

Mijn naam is Isolde Dingeman, 21 jaar, en word nu voor het tweede jaar coördinator van de huiswerkklas van het ’s Gravendreef Leidschenveen. De interactie met leerlingen geven mij veel plezier en voldoening. Naast mijn coördinatorschap werk ik ook voor het zusterbedrijf EduOmnia. Momenteel studeer ik bouwkunde aan de TU Delft. In mijn vrije tijd hockey ik graag bij DSHC.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef kunt u mij gerust bereiken!

Contact

Vestigingsmanager: Isolde Dingeman

Telefoon: +31 06 13 12 40 49

Adres: Klaas Voskuildreef 135, 2341 HA Leidschenveen

Email: sgdc@debijlesstudent.nl

Openingstijden: ma, di en do 15:40-17:00

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar sgdc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.