Huiswerkbegeleiding Oegstgeest

Heeft je kind huiswerkbegeleiding in Oegstgeest nodig? Geef je kind dan de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school, haal het beste uit je kind en geef hem zelfvertrouwen door hem weer trots te laten zijn op zijn cijferlijst. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in ons eigen lokaal in Oegstgeest naast het Teylingen College. Dat kan in ons lokaal aan de Lijtweg 4 in Oegstgeest. Dit is een centraal gelegen locatie op loopafstand van het Teylingen College en vlakbij het Rijnlands Lyceum. DeBijlesStudent Oegstgeest is uitstekend bereikbaar is met de fiets of het openbaar vervoer.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes in de recreatieruimte relaxen en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding wordt in het lokaal de Gele Zaal gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken, lopen ze vast dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles in Oegstgeest is er niet alleen voor middelbare scholieren maar ook leerlingen van het vmbo kunnen bij DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding volgen. Onze focus ligt wel op de begeleiding van HAVO en VWO , omdat de meeste leerlingen van het Teylingen College komen.

Bijles Oegstgeest Teylingen College

Leerlingen van het Teylingen College kunnen vanuit school direct aanschuiven bij de huiswerkbegeleiding, want ons bijleslokaal ligt zowat naast school. We werken in kleine groepen, zodat er altijd ruimte is voor individuele begeleiding of extra uitleg. Heeft je kind Bijles Wiskunde, Frans of Engels nodig zodat hij weer mee kan met de besten in de klas?

Profiel

Mijn naam is Jesse Vis. Ik zal dit jaar verantwoordelijk zijn voor de huiswerkbegeleiding op de locatie Oegstgeest. Naast dit werk vooral met veel plezier te doen, probeer ik altijd te streven naar een uitmuntend leerklimaat voor de kinderen. Naast mijn werk studeer ik geschiedenis te Leiden.

Bel of mail mij gerust met vragen over de huiswerkbegeleiding.

Contact

Vestigingsmanager: Jesse Vis

Telefoon: +31 (0)6 10 40 75 32

Adres: Lijtweg 9, 2341 HA Oegstgeest

Email: oegstgeest@debijlesstudent.nl

Openingstijden: ma t/m do 15:00-18:00

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar oegstgeest@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.