Bijlessen en huiswerkbegeleiding in Oegstgeest

Op dit moment verzorgt DeBijlesStudent huiswerkbegeleiding voor leerlingen van verschillende scholen in Oegstgeest in het Dorpscentrum. Als u in Oegstgeest woont, is het ook mogelijk om online bijles en/of huiswerkbegeleiding af te nemen bij ons. Om de kwaliteit van de begeleiding te waarborgen, hebben wij een sterk team met studenten van voornamelijk Universiteit en Hogeschool Leiden. Op deze manier kunnen we altijd de juiste student koppelen aan uw kind op basis van zijn/haar behoefte. Wij vinden het essentieel dat uw kind het naar zijn/haar zin heeft tijdens onze bijles en/of huiswerkbegeleiding. Dit zorgt er namelijk voor dat de leerlingen het leren leuker zullen gaan vinden en zo ook betere resultaten zullen halen.

Heeft uw kind binnenkort al een proefwerkweek? Geen probleem! De bijles of huiswerkbegeleiding kan voor al binnen 5 werkdagen gestart worden en jullie bepalen zelf de voorkeursdagen!

De 8 kwaliteiten van DeBijlesStudent:

Studiebegeleiding op maat

DeBijlesStudent biedt educatieve ondersteuning, zowel planmatig als vakinhoudelijk. Door het brede aanbod aan studenten, kunnen wij uw kind helpen met ieder vak. Wij streven naar laagdrempelige studiebegeleiding in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles en studieplanning.

DeBijlesStudent biedt ook online studiebegeleiding aan, in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Wij werken met betrouwbare platforms zoals Google Meet en Whereby, waarvoor uw kind geen apps hoeft te downloaden. Met behulp van een link kan de leerling gemakkelijk aanschuiven bij de digitale huiswerkbegeleiding of online bijles volgen. Uw kind kan dus gewoon hulp krijgen vanuit huis! Onze studenten zitten klaar met een webcam en een microfoon om uw kind op afstand te helpen met maak- en leerwerk.

DeBijlesStudent beschikt sinds een paar jaar over het bekende LVSI keurmerk, een kwaliteitskenmerk voor gewaardeerde huiswerkinstituten. Vanuit die vrienden die huiswerkbegeleiding gaven op een zolderkamer, is er nu een professionele organisatie ontstaan in een BV constructie die al duizenden scholieren heeft begeleidt richting het eindexamen. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is gebleven, we willen de goedkoopste zijn van de beste huiswerkinstituten. DeBijlesStudent biedt de extra ondersteuning die uw kind door zijn schoolcarrière helpt en voor veel van onze oud-leerlingen een interessante bijbaan als ze gaan studeren.

Wat ouders vertellen

Wij van DeBijlesStudent hechten veel waarde aan het contact met ouders: zo houden wij u via e-mail/telefoon/WhatsApp op de hoogte van de voortgang van uw kind. Wij vertellen wat de leerling heeft gedaan, waar nog extra aandacht aan besteed moet worden en hoe de werkhouding was tijdens het contactmoment.

Één van ons spreken?

Geen idee of bijles, huiswerkbegeleiding of privéles bij je kind past? Neem gerust even contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.