Huiswerkbegeleiding Voorburg

Heeft je kind huiswerkbegeleiding in de omgeving van Voorburg nodig? Geef je kind dan de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school, haal het beste uit je kind en geef hem zelfvertrouwen door hem weer trots te laten zijn op zijn cijferlijst. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op de Spinozalaan in Voorburg. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even te tafeltennissen en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen in ons kantoor op de Spinozalaan. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken, lopen ze vast dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. >Huiswerkbegeleiding Spinozalaan

Profiel

Mijn naam is Laurens Bentvelzen. Ik ben 22 jaar en studeer bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit wordt mijn derde jaar bij DeBijlesStudent en ben dit jaar coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan in Voorburg. Wanneer kinderen goede resultaten halen mede door onze hulp geeft dat altijd een goed gevoel en dit is ook wat voor mij het werk zo leuk maakt!

Heeft u vragen over de huiswerkbegeleiding? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

Contact

Vestigingsmanager: Laurens Bentvelzen

Telefoon: +31 06 47 43 60 03

Adres: Spinozalaan 32, 2273 XC Voorburg

Email: spinozalaan@debijlesstudent.nl

Openingstijden: ma, di, wo en do 15:00-18:00

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de inschrijvingspagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar spinozalaan@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.