Huiswerkbegeleiding Oegstgeest - Dorpscentrum

Huiswerkbegeleiding Oegstgeest

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Oegstgeest nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in ons eigen lokaal in Oegstgeest naast het Teylingen College. Dat kan in ons lokaal aan de Lijtweg 4 in Oegstgeest. Dit is een centraal gelegen locatie op loopafstand van het Teylingen College en vlakbij het Rijnlands Lyceum. DeBijlesStudent Oegstgeest is uitstekend bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes in de recreatieruimte relaxen en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding wordt in het lokaal de Gele Zaal gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. 

Bijles Oegstgeest Teylingen College

Leerlingen van het Teylingen College kunnen vanuit school direct aanschuiven bij de huiswerkbegeleiding, want ons bijleslokaal ligt zowat naast school. We werken in kleine groepen zodat er altijd ruimte is voor individuele begeleiding of extra uitleg. 

Profiel

Mijn naam is Ella Gerzon. Ik werk sinds een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Dit jaar zal ik de taak van coördinator van de huiswerkbegeleiding in Oegstgeest op mij nemen, waar ik erg veel zin in heb. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen en een bijdrage te leveren aan stijgende cijfers. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen gemotiveerd aan de slag gaan en kunnen leren in een prettige sfeer.
Naast mijn werk studeer ik Criminologie aan de Universiteit Leiden, vind ik het erg leuk om een potje te tennissen en ben ik in mijn vrije tijd vaak aan het tekenen of schilderen.
Ik heb er veel zin in en ik kijk uit naar een leerzaam jaar!

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding in Oegstgeest kun je mij gerust bereiken!

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar oegstgeest@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.