Huiswerkbegeleiding Voorburg - Spinozalaan

Huiswerkbegeleiding Voorburg

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Voorburg nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op de Spinozalaan in Voorburg. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even te tafeltennissen en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen in ons kantoor op de Spinozalaan. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten.

 

Profiel

Mijn naam is Ties Brink. Ik ben 18 jaar en neem het komend schooljaar een tussenjaar. Ik word coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan in Voorburg. Ik krijg er veel energie van als ik zie dat leerlingen mede door onze hulp stappen zetten en resultaten boeken. Dat probeer ik te bereiken door een zo prettig mogelijk leerklimaat te creëren, waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn en het onderste uit de kan kan halen! Dat maakt ons werk zo mooi.

Heeft u vragen over de huiswerkbegeleiding? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar spinozalaan@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.