Huiswerkbegeleiding Den Haag - Wellant Westvliet

Huiswerkbegeleiding Wellantcollege Westvliet

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Den Haag nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven op het Wellant Westvliet. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het Wellantcollege Westvliet. De huiswerkbegeleiding sluit goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen op de tweede verdieping. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen zij leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het Wellant Westvliet is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. 

Profiel

Mijn naam is Bart Klinkenberg en ik ben dit jaar coördinator van het Wellant Westvliet en overkoepelend coördinator van de reparatiescholen. Samen met Hugo zal ik gaan zorgen dat de huiswerkbegeleiding dit jaar weer optimaal zal lopen op het Wellant Westvliet. Ik doe dit werk al vier jaar met veel plezier. Dit jaar ga ik ervoor zorgen dat dit, evenals voorgaande jaren, ook weer zal gebeuren.

Mijn naam is Hugo van Diepenbeek en ben 23 jaar oud. Samen met Bart Klinkenberg zijn wij de coördinatoren van het Welland Westvliet. Ik werk met veel plezier bij dit bedrijf en dit straalt ook uit naar de leerlingen. Ik zorg ervoor dat ik mij voldoende focus op de individuele leerlingen, zodat het optimale uit de leerlingen kan worden gehaald.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Contact

Aanmelden voor Huiswerkbegeleiding Wellant Westvliet

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar westvliet@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.