Huiswerkbegeleiding Katwijk aan Zee - Pieter Groen

Huiswerkbegeleiding Katwijk aan Zee

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Katwijk nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het Pieter Groen in Katwijk. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het Pieter Groen is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. 

 

Profiel

Hoi! Mijn naam is Roos, ik ben 22 jaar en dit jaar ben ik coördinator op de locatie Pieter Groen. Ik heb net mijn bachelor Politicologie aan de Universiteit Leiden afgerond en studeer daarnaast ook Geschiedenis. Ik werk nu ruim 2 jaar bij DeBijlesStudent en doe dit met veel plezier. Ik vind het heel leuk om kinderen te helpen en te zien hoe ze groeien.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding kunt u altijd contact met mij opnemen.

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar pietergroen@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.