Huiswerkbegeleiding Leidschendam - 's Gravendreef College

Huiswerkbegeleiding Leidschendam

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Leidschendam nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het ’s Gravendreef College in Leidschendam.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauze de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding wordt in verschillende lokalen op school gegeven. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Met huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef College in Leidschendam krijgt uw kind weer vertrouwen in school.

Bijles Leidschendam ’s Gravendreef College

Leerlingen van het ’s Gravendreef College kunnen vanuit school direct aanschuiven bij de huiswerkbegeleiding, want onze huiswerkbegeleiding sluit goed aan op de lestijden. We werken in kleine groepen, zodat er altijd ruimte is voor individuele begeleiding of extra uitleg.

Profiel

Mijn naam is Boaz de Gruijter. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en dit is mijn derde jaar bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik coördinator op het ‘s Gravendreef College. Ik ga dit jaar mijn best doen om de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Dit doe ik door een fijne werkomgeving te creëren en goede persoonlijke begeleiding te bieden. Verder sport ik graag en speel ik veel op mijn gitaar. Ik heb erg veel zin in de uitdaging op het ‘s Gravendreef College!

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef kunt u mij gerust bereiken!

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar sgdcl@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.