Huiswerkbegeleiding Leidschenveen - 's Gravendreef College

Huiswerkbegeleiding Leidschenveen

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Leidschenveen nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het ’s Gravendreef College in Leidschenveen. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen op De Hoek en in het hoofdgebouw. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het ’s Gravendreef is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. 

Profiel

Mijn naam is Isolde Dingeman, 22 jaar, en ben dit schooljaar voor de derde keer op rij coördinator op het ‘s Gravendreef College! Afgelopen zomer heb ik de bachelor Bouwkunde afgerond. Dit jaar volg ik de premaster Gezondheidswetenschappen. In mijn vrije tijd kan je mij veel op het hockeyveld zien of met vriendinnen op een terras. Doordat ik al een aantal jaar actief ben op het ‘s Gravendreef College heb ik een hechte band met de leerlingen opgebouwd. Ik haal plezier uit de band die ik heb met de leerlingen en vind het mooi om de groei te zien die elke leerling meemaakt in de huiswerkklas!

Heeft u vragen over de huiswerkklas? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele tarieven op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar sgdc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.