Huiswerkbegeleiding Leiden - Vlietland College

Huiswerkbegeleiding Leiden

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Leiden nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het Vlietland College in Leiden. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het Vlietland College is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. 

 

Profiel

Mijn naam is Kim Doornhein. Inmiddels werk ik al drie jaar met veel plezier bij DeBijlesStudent. Dit schooljaar zal ik mij bezighouden met het coördineren van de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen met al hun vragen bij ons terecht kunnen en hun schoolprestaties hierdoor verbeteren.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding kunt u altijd contact met mij opnemen.

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar vlc@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.