Huiswerkbegeleiding Den Haag - Wellant Madestein

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein in Den Haag nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het Wellant Madestein in Den Haag. De huiswerkbegeleiding sluit vaak goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen op de eerste verdieping van Wellant Madestein. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen zij leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. Lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het Wellant Madestein is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten.

Profiel

Hi! Mijn naam is Luka Uithol en ik werk nu ongeveer één jaar bij DeBijlesStudent. Vorig jaar ben ik begonnen als huiswerkbegeleider bij het ‘s Gravendreef College en Wellant Madestein. Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Dit jaar zal ik samen met mijn collega Ties het Wellant Madestein coördineren. Ik haal veel plezier uit mijn werk, vooral wanneer ik een echte vooruitgang zie bij de leerlingen en ik ze goed heb kunnen helpen. Verder zal ik dit jaar aan de studie Safety and Security Management beginnen.

Mocht je nog vragen hebben over de huiswerkbegeleiding op Wellant Madestein, kun je altijd even contact met mij opnemen via de mail of telefoon!

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar madestein@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.