Waarom kiezen voor DeBijlesStudent?

Moeite hebben met een vak, het ontbreken van een planning of geen plezier hebben in school; leerlingen lopen tijdens hun (middelbare)schoolcarrière ongetwijfeld tegen minimaal één van deze problemen aan. Om leerlingen te helpen met deze problemen is DeBijlesStudent opricht. Wij geven aanvullend onderwijs in de vorm van onder andere huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, lentescholen en planning en organisatie.

Naast onze diensten voor de leerlingen, hebben wij ook diensten ontwikkeld voor scholen. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is de afgelopen jaren een aantal hele mooie nieuwe diensten ontstaan: ‘tijdelijke invalkrachten’, ‘surveilleren’, ‘lentescholen’, ‘projectweken’ en ‘digitale geletterdheid’.

En als extra onderteuning voor de leeringen hebben we voor alle niveau’s uitleg voor alle vakken toegevoegd op deze website. 

De kwaliteiten van DeBijlesStudent

Altijd bij jou
in de buurt

Persoonlijk
leerplan

Voor elk
niveau

Ruim 10 jaar
ervaring

Hoogwaardige
studenten

Partner van
vele scholen

Onze Werkwijze

  • Individueel of in kleine groepjes

Wat al onze diensten gemeen hebben met elkaar, is dat er individueel of in kleine groepjes gewerkt wordt. Hierdoor krijgen de leerlingen de juiste aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling. 

  • Studenten

Onze diensten worden verzorgd door studenten uit uit het hoger beroeps- of wetenschappelijk onderwijs. Studenten hebben zelf nog niet zo lang geleden een diploma op de middelbare school behaald, wat ervoor zorgt dat zij de stof goed beheersen en tevens weten hoe ze het beste om kunnen gaan met al het huis- en leerwerk. 

  • Terugkoppeling

DeBijlesStudent vindt het erg belangrijk dat ouders betrokken worden in de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Daarom wordt er tijdens elke dienst een dagelijkse of wekelijkse terugkoppeling gegeven omtrent de begeleiding en de voortgang van de leerling.

  • Het opstellen van doelen

Voor de start worden er doelen opgesteld. Deze doelen zullen ervoor zorgen dat er motivatie/ focus ontstaat bij de leerling, resultaten kunnen worden gemeten en het zelfvertrouwen van de leerling groeit. Indien nodig, kunnen deze doelen tijdens de begeleiding aangepast en bijgesteld worden. 

Wat ouders vertellen

Wij van DeBijlesStudent hechten veel waarde aan het contact met ouders: zo houden wij u via e-mail/telefoon/WhatsApp op de hoogte van de voortgang van uw kind. Wij vertellen wat de leerling heeft gedaan, waar nog extra aandacht aan besteed moet worden en hoe de werkhouding was tijdens het contactmoment.

Één van ons spreken?

Geen idee of bijles, huiswerkbegeleiding of privéles bij je kind past? Neem gerust even contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.