Het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders

Elke locatie waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, heeft een eigen verantwoordelijk coördinator(s). De coördinator zorgt ervoor dat de huiswerkklas in goede banen wordt geleid. Verder is de coördinator het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Gezamenlijk wordt er gekeken om de huiswerkklassen zoveel mogelijk op uw zoon of dochter af te stemmen.

anne julie (1)

Anne Julie -
Pieter Groen Katwijk

Mijn naam is Anne Julie en ik ben 22 jaar. Momenteel woon ik in hartje Leiden en studeer ik rechten aan de Hogeschool Leiden. Dit jaar ben ik locatiecoördinator op het Pieter Groen in Katwijk.

annique

Annique -
's Gravendreef College Leidschendam

Hi! Mijn naam is Annique. Ik ben 22 jaar en ben nu ongeveer een jaartje opnieuw aan het werk bij DeBijlesStudent. Ik heb voornamelijk gesurveilleerd tijdens online lessen. en daarnaast zat ik standaard op de woensdag op het studieplein.

belle

Belle -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Belle Brand, 21 jaar oud en student aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel zit ik in de afrond fase van mijn bachelor Economics & Business Economics. 

britt

Britt -
Sint Maartenscollege Voorburg

Mijn naam is Britt en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van de Bachelor Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit jaar zal ik aan de slag gaan als locatie -coördinator op het St-Maartenscollege in Voorburg.

elisa bogte

Elisa -
Vrije School Den Haag

Hi, mijn naam is Elisa. Ik ben 18 jaar en ik studeer European Studies in Den Haag. Aankomend schooljaar ga ik weer aan de slag als coördinator op de Vrije School. 

elise raijmakers

Elise -
Vlietland College Leiden

Hoi, ik ben Elise! Ik ga dit jaar de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden coördineren. Ik ben 20 jaar en 2e jaars rechtenstudent in Leiden.

fee

Fee -
Bijles & Online Huiswerkbegeleiding

Hoi, ik ben Fee. Ik ben 21 jaar oud en studeer in Groningen.  Vanaf september, ben ik begonnen als bijles coördinator, wat ik met veel plezier doe.  Verder ben ik dit jaar ook verantwoordelijk voor de online huiswerkbegeleiding! 

iris (1)

Iris -
Veurs Lyceum Leidschendam

Hoi! Ik ben Iris, 19 jaar en ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ga dit jaar coördineren op het Veurs Lyceum in Leidschendam en ik heb hier heel veel zin in! Zie ik jou daar?

isa (1)

Isa -
Dorpscentrum Oegstgeest

Hoi, ik ben Isa, 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Economie en Recht aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik de coördinator van Dorpscentrum Oegstgeest.

isolde

Isolde -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Isolde, ik ben 22 jaar en ik ben bezig met mijn laatste jaar van de bachelor Engelse Taal en Cultuur. Dit jaar zal ik de huiswerkbegeleiding structuurgroep coördineren op Het Vlietland College.

jorn

Jorn -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Jorn, ik ben 21 jaar en dit jaar zal ik de reparatieschool op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn coördineren. Verder ben ik 3e jaars Bedrijfskunde student aan de Rotterdam School of Management.

jusra

Jusra -
Pieter Groen Katwijk

Hii, Ik ben Jusra! Vanaf dit jaar ga ik de Huiswerk op Maat coördineren op het Pieter Groen in Katwijk. Ik studeer Rechten aan de Hogeschool Leiden. Ik kijk er erg naar uit om leerlingen te helpen en te ondersteunen! 

kim (1)

Kim -
Almere college Kampen/Dronten

Mijn naam is Kim en ik ben 22 jaar oud. Ik ga dit jaar starten met mijn tweede master Business Information Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

maren (1)

Maren -
Visser ‘t Hooft Leiderdorp

Hallo, ik ben de nieuwe locatie coördinator huiswerkbegeleiding van het Visser ‘t Hooft. Mijn naam is Maren en ik ben 19 jaar oud. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar van International Relations and Organisations aan Universiteit Leiden.

max

Max-
Vlietland College

Mijn naam is Max! Ik ben 3e jaars student Rechten aan de Universiteit Leiden. Komend jaar coördineer ik de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden.

merin

Mérin -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Hi, mijn naam is Mérin en ik ben 19 jaar oud! Ik studeer Bedrijfskunde en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds begin 2021 werk ik bij DeBijlesStudent als surveillant en geef ik examentrainingen.

parel

Parel -
's Gravendreef College Leidschendam

Mijn naam is Parel, ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van de studie Fiscaal Recht. Ik ben locatiecoördinator op het ‘s Gravendreef College.

puck (1)

Puck -
Oosterlicht College Nieuwegein

Mijn naam is Puck en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Utrecht en studeer hier Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, wat mij erg bevalt! Aankomend jaar zal ik mijn tweede jaar van Journalistiek ingaan en ook zal ik beginnen als coördinator bij de reparatieschool op het Oosterlicht College.

sanne

Sanne -
Pieter Groen Katwijk

Hoi, ik ben Sanne. Ik ben 21 jaar, woon in Leiden en studeer Technische Bedrijfskunde in Delft. Vanaf september ga ik beginnen met mijn minor Transport, Infrastructuur en Logistiek. Hiernaast werk ik ongeveer een half jaar bij DeBijlesStudent en vanaf dit jaar als locatiecoördinator op Pieter Groen.

suus

Suus -
Spinozalaan Voorburg

Mijn naam is Suus en ik word komend jaar de coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan. Dit doe ik tijdens mijn tussenjaar, waarin ik veel leuke dingen van plan ben. Behalve coördinator op de Spinozalaan ga ik me bezig houden met koken en voeding en daarnaast ga ik ook Spaans leren in Spanje.

Logo-DeBijlesStudent

Midas-
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Piet-Hein -
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Rik -
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Sophie -
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Yip -
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Floor -
?

?

Logo-DeBijlesStudent
Logo-DeBijlesStudent