Het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders

Elke locatie waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, heeft een eigen verantwoordelijk coördinator(s). De coördinator zorgt ervoor dat de huiswerkklas in goede banen wordt geleid. Verder is de coördinator het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Gezamenlijk wordt er gekeken om de huiswerkklassen zoveel mogelijk op uw zoon of dochter af te stemmen.

anne julie (1)

Anne Julie -
Pieter Groen Katwijk

Mijn naam is Anne Julie en ik ben 22 jaar. Momenteel woon ik in hartje Leiden en studeer ik rechten aan de Hogeschool Leiden. Dit jaar ben ik locatiecoördinator op het Pieter Groen in Katwijk.

belle

Belle -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Belle Brand, 21 jaar oud en student aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel zit ik in de afrond fase van mijn bachelor Economics & Business Economics. 

bibi

Bibi -
Almere College Kampen

Mijn naam is Bibi en ik ben 20 jaar. Ik studeer Economie en Rechten aan de Erasmus Universiteit en ik werk nu meer dan een jaar bij DeBijlesStudent. Dit schooljaar ben ik begonnen met coördineren bij het Almere College Kampen. Ik kijk er erg naar uit om te zorgen dat alles goed loopt en de leerlingen zo goed mogelijk te helpen!

elisa bogte

Elisa -
Vrije School Den Haag

Hi, mijn naam is Elisa. Ik ben 18 jaar en ik studeer European Studies in Den Haag. Aankomend schooljaar ga ik weer aan de slag als coördinator op de Vrije School. 

elise raijmakers

Elise -
Vlietland College Leiden

Hoi, ik ben Elise! Ik ga dit jaar de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden coördineren. Ik ben 20 jaar en 2e jaars rechtenstudent in Leiden.

emma

Emma -
Schaersvoorde Aalten

Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar Economie en bedrijfseconomie aan de Erasmus in Rotterdam! Ik werk nu een jaar bij DeBijlesStudent en ik kijk er enorm naar uit om Schaersvoorde Aalten te coördineren! Ik heb afgelopen tijd op verschillende locaties gewerkt om bijles en examentrainingen te geven. Ik heb hier super veel plezier in met mijn medestudenten en de leerlingen!!

fee

Fee -
Bijles & Online Huiswerkbegeleiding

Hoi, ik ben Fee. Ik ben 21 jaar oud en studeer in Groningen.  Vanaf september, ben ik begonnen als bijles coördinator, wat ik met veel plezier doe.  Verder ben ik dit jaar ook verantwoordelijk voor de online huiswerkbegeleiding! 

frank

Frank -
Almere College Kampen

Hallo! Ik ben Frank, 21 jaar oud en ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn bachelor bedrijfskunde. Momenteel ben ik samen met Bibi aan de slag als coördinator op het Almere College in Kampen en zorgen we er samen voor dat alles soepel verloopt tijdens de begeleiding op school.

hielke

Hielke -
Almere College Dronten

Mijn naam is Hielke en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Business Information Management in Rotterdam. Dit jaar coördineer ik de huiswerkbegeleiding op het Almere College in Dronten.

iris

Iris -
's Gravendreef College Leidschenveen

Hoi! Ik ben Iris, 19 jaar en ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ga dit jaar coördineren op het ‘s Gravendreef College en ik heb hier heel veel zin in! Zie ik jou daar?

isa (1)

Isa -
Dorpscentrum Oegstgeest

Hoi, ik ben Isa, 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Economie en Recht aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik de coördinator van Dorpscentrum Oegstgeest.

isolde

Isolde -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Isolde, ik ben 22 jaar en ik ben bezig met mijn laatste jaar van de bachelor Engelse Taal en Cultuur. Dit jaar zal ik de huiswerkbegeleiding structuurgroep coördineren op Het Vlietland College.

jorn

Jorn -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Jorn, ik ben 21 jaar en dit jaar zal ik de reparatieschool op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn coördineren. Verder ben ik 3e jaars Bedrijfskunde student aan de Rotterdam School of Management.

jusra

Jusra -
Pieter Groen Katwijk

Hii, Ik ben Jusra! Vanaf dit jaar ga ik de Huiswerk op Maat coördineren op het Pieter Groen in Katwijk. Ik studeer Rechten aan de Hogeschool Leiden. Ik kijk er erg naar uit om leerlingen te helpen en te ondersteunen! 

kim (1)

Kim -
Almere college Dronten

Mijn naam is Kim en ik ben 22 jaar oud. Ik ga dit jaar starten met mijn tweede master Business Information Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

maren (1)

Maren -
Visser ‘t Hooft Leiderdorp

Hallo, ik ben de nieuwe locatie coördinator huiswerkbegeleiding van het Visser ‘t Hooft. Mijn naam is Maren en ik ben 19 jaar oud. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar van International Relations and Organisations aan Universiteit Leiden.

max

Max-
Vlietland College

Mijn naam is Max! Ik ben 3e jaars student Rechten aan de Universiteit Leiden. Komend jaar coördineer ik de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden.

merin

Mérin -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Hi, mijn naam is Mérin en ik ben 19 jaar oud! Ik studeer Bedrijfskunde en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds begin 2021 werk ik bij DeBijlesStudent als surveillant en geef ik examentrainingen.

puck (1)

Puck -
Oosterlicht College Nieuwegein

Mijn naam is Puck en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Utrecht en studeer hier Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, wat mij erg bevalt! Aankomend jaar zal ik mijn tweede jaar van Journalistiek ingaan en ook zal ik beginnen als coördinator bij de reparatieschool op het Oosterlicht College.

sanne

Sanne -
Pieter Groen Katwijk

Hoi, ik ben Sanne. Ik ben 21 jaar, woon in Leiden en studeer Technische Bedrijfskunde in Delft. Vanaf september ga ik beginnen met mijn minor Transport, Infrastructuur en Logistiek. Hiernaast werk ik ongeveer een half jaar bij DeBijlesStudent en vanaf dit jaar als locatiecoördinator op Pieter Groen.

sophie

Sophie -
Yuverta Westvliet

Mijn naam is Sophie. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn 2de jaar van de Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik locatiecoördinator op het Yuverta Westvliet.

suus

Suus -
Spinozalaan Voorburg

Mijn naam is Suus en ik word komend jaar de coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan. Dit doe ik tijdens mijn tussenjaar, waarin ik veel leuke dingen van plan ben. Behalve coördinator op de Spinozalaan ga ik me bezig houden met koken en voeding en daarnaast ga ik ook Spaans leren in Spanje.

yip

Yip -
Oosterlicht College Nieuwegein

Mijn naam is Yip en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Utrecht en ben dit jaar begonnen aan het derde jaar van mijn bachelor Global Sustainability Science aan de Universiteit Utrecht. Hiernaast begin ik dit jaar ook als coördinator bij de reparatieschool, en kijk ik er ontzettend naar uit om samen met ons team de leerlingen van het Oosterlicht College te begeleiden!

Logo-DeBijlesStudent

Rik -
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Yip -
?

?

Logo-DeBijlesStudent

Floor -
?

?

Logo-DeBijlesStudent
Logo-DeBijlesStudent