Het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders

Elke locatie waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, heeft een eigen verantwoordelijk coördinator(s). De coördinator zorgt ervoor dat de huiswerkklas in goede banen wordt geleid. Verder is de coördinator het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Gezamenlijk wordt er gekeken om de huiswerkklassen zoveel mogelijk op uw zoon of dochter af te stemmen.

Hugo van Diepenbeek - Coordinator Wellant Westvliet

Hugo van Diepenbeek -
Wellant College Westvliet

Mijn naam is Hugo van Diepenbeek en ik ben 23 jaar oud. Aankomend jaar volg ik de master Economics & Governance aan de Universiteit Leiden. Ik ben al enkele jaren actief bij DeBijlesStudent, van huiswerkbegeleiding tot persoonlijke bijles en zomerscholen. Aankomend jaar ga ik, net als afgelopen jaar, het Wellant Westvliet coördineren. Dit is afgelopen jaar erg goed gegaan en hopelijk gaat dit aankomend jaar net zo goed.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: westvliet@debijlesstudent.nl
T: 0681579087

Bas

Bas Koppelaars -
Wellant College Madestein Den Haag, Wellant College Rijnsburg en Dalton Voorburg

Mijn naam is Bas Koppelaars, 24 jaar oud en ik zit in het laatste jaar van m’n studie bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij DeBijlesStudent. Hiervoor heb ik voornamelijk individuele bijlessen en huiswerk begeleiding gegeven, maar sinds dit jaar ook aan de slag gegaan als coördinator op het Dalton Voorburg, Wellant Madestein en het Wellant Rijnsburg. Het is onze taak om op deze scholen de leerlingen te helpen met de opgelopen achterstand door het coronavirus. Dit doen we door het inzetten van studenten op middelbare scholen, die de leerlingen buiten schooltijd helpen met de vakken waar zij moeite mee hebben. Hier zullen we na de herfstvakantie met een leuke groep studenten mee van start gaan!

Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd contacten!

M:bas@debijlesstudent.nl
T: 0610026524

belle

Belle Brand -
Wellant College Madestein Den Haag

Mijn naam is Belle Brand, 21 jaar oud en student Economics & Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn minor Data Wise te hebben afgerond, bevind ik mij nu in de eindfase van mijn bachelor. Al een aantal maanden werk ik met veel plezier bij DeBijlesStudent! Ik ben al een tijd actief als bijles docent en daarnaast begeleid ik leerlingen op de reparatieschool in Uithuizen. Momenteel vervul ik ook de rol als coördinator op het Wellant College Madestein in Den Haag. Ik vind het erg belangrijk dat leerlingen op een effectieve en enthousiaste manier kunnen worden begeleid gedurende hun middelbare schooltijd en draag hier dan ook graag aan bij!

Indien je vragen hebt, stuur gerust een berichtje!

T: 0647414094
M: bellebrand@outlook.com

Isolde Dingeman - Coordinator 's Gravendreef College

Isolde Dingeman -
's Gravendreef College

Mijn naam is Isolde Dingeman, 22 jaar, en ben dit schooljaar voor de derde keer op rij coördinator op het 's Gravendreef College! Afgelopen zomer heb ik de bachelor Bouwkunde afgerond. Dit jaar volg ik de premaster Gezondheidswetenschappen. In mijn vrije tijd kan je mij veel op het hockeyveld zien of met vriendinnen op een terras. Doordat ik al een aantal jaar actief ben op het 's Gravendreef College heb ik een hechte band met de leerlingen opgebouwd. Ik haal plezier uit de band die ik heb met de leerlingen en vind het mooi om de groei te zien die elke leerling meemaakt in de huiswerkklas!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: 0613124049

Boaz

Boaz de Gruijter -
's Gravendreef College

Mijn naam is Boaz de Gruijter. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en dit is mijn derde jaar bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik coördinator op het ‘s Gravendreef College. Ik ga dit jaar mijn best doen om de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Dit doe ik door een fijne werkomgeving te creëren en goede persoonlijke begeleiding te bieden. Verder sport ik graag en speel ik veel op mijn gitaar. Ik heb erg veel zin in de uitdaging op het ‘s Gravendreef College!

Mocht u vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: 0637475968

Gaia Boerboom - Ondersteunend Coordinator 's Gravendreef College

Gaia Boerboom -
's Gravendreef College

Mijn naam is Gaia Boerboom en studeer momenteel 'Paraveterinair Dierenartsassistente' in Maasland. Ik ben al ruim een jaar werkzaam bij DeBijlesStudent. Ik ben begonnen met individuele bijlessen, huiswerkklas en lente-/zomerschool. Met veel plezier ga ik vanaf dit jaar aan de slag als ondersteunend coördinator op het 's Gravendreef College. Ik vind het erg belangrijk om een goede ondersteuning en begeleiding te bieden voor een fijne sfeer waarin de leerlingen zich goed kunnen richten op hun werk.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: 0611031368

Kim Doornhein - Coordinator Vlietland College

Kim Doornhein -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Kim Doornhein. Inmiddels werk ik al drie jaar met veel plezier bij DeBijlesStudent. Dit schooljaar zal ik mij bezighouden met het coördineren van de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen met al hun vragen bij ons terecht kunnen en hun schoolprestaties hierdoor verbeteren.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding kun je altijd contact met mij opnemen.

M: vlc@debijlesstudent.nl
T: 0610683737

Gijs Pon

Gijs Pon -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Gijs Pon en ik zal aankomend jaar aan de slag gaan als ondersteunend coördinator op het Vlietland College. Ik studeer Geneeskunde en Psychologie in Leiden, waar ik nu aan mijn derde jaar ga beginnen. Ik werk nog niet zo lang bij DeBijlesStudent, maar wel met veel plezier. Ik kijk er naar uit om de leerlingen na de zomer te helpen met hun schoolwerk en het creëren van een fijn leeromgeving.

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard bij mij terecht via het onderstaande mailadres en telefoonnummer. Tot ziens!

M: vlc@debijlesstudent.nl
T: 0623706555

Jasmijn Droppert - Coordinator Structuurgroep VLC

Jasmijn Droppert -
Vlietland College Leiden Structuurgroep

Mijn naam is Jasmijn Droppert en ik werk nu een half jaar bij DeBijlesStudent. Vorig jaar ben ik begonnen als docent Geschiedenis voor klas 3 en 4 op het Gymnasium Novum in Voorburg. Dit jaar zal ik werkzaam zijn als coördinator van de Structuurgroep op het Vlietland College. Dit jaar zal ik ook beginnen aan mijn vierde jaar van de studie Geschiedenis in Leiden.

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen.

M: structuurvlc@debijlesstudent.nl
T: 0637321337

Theo Zelisse - Coordinator Veurs Lyceum en Dalton Voorburg

Theo Zelisse -
Dalton Voorburg en Veurs Lyceum Leidschendam

Mijn naam is Theo Zelisse. In 1979 ben ik bij het Koninklijk Instituut voor de Marine begonnen met de officiersopleiding. Op 1 december 2015 eindigde mijn loopbaan bij Defensie. Sinds de oprichting ben ik betrokken geweest bij DeBijlesStudent. Eerst als bijlesdocent en na het behalen van mijn 2e graads wiskunde (2016) ook als invaldocent. Tot nog toe ben ik bij het 's Gravendreef College (Economie), het Veurs College (Wiskunde) en Visser 't Hooft Lyceum (NASK1) ingevallen. Het is erg leuk om korte periodes op scholen rond te lopen. Je merkt dat elke school een eigen identiteit heeft. In januari 2019 heb ik "Theorie" opgericht. DeBijlesStudent is nu een van mijn klanten. Daarnaast geef ik bij Luzac examentraining wiskunde voor 4 MAVO. Vanaf schooljaar 20/21 ben ik coördinator van twee reparatiescholen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: reparatieschoolveurs@debijlesstudent.nl
M: reparatieschooldalton@debijlesstudent.nl
T: 0641464319

Femke Mastebroek - Ondersteunend Coordinator Dalton Voorburg

Femke Mastebroek -
Dalton Voorburg

Mijn naam is Femke Mastebroek en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Ik werk al twee jaar lang met plezier bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik de assistent coördinator van de reparatieschool op het Dalton Voorburg. Wat ik belangrijk vind tijdens de begeleiding van leerlingen is dat elk kind de persoonlijk aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: reparatieschooldalton@debijlesstudent.nl
T: 0636499448

claire

Claire Baaijens -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Claire Baaijens, 19 jaar, en ik ben sinds dit jaar werkzaam bij DeBijlesStudent als online assistent coördinator van de 1-op-1 bijles bij het Christelijk Lyceum in Apeldoorn! Ik ben 2 jaar geleden geslaagd op het gymnasium in Utrecht, en ben sinds vorig jaar student in Groningen. Ik volg de bachelor Psychologie aan de Rijksuniversiteit en heb het erg naar mijn zin hier! In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden en vriendinnen en houd ik erg heel erg van om te hockeyen. Ik ben erg gemotiveerd om mij in te blijven zetten als coördinator, omdat ik het belangrijk vind dat vooral in deze moeilijke tijd, kinderen voldoende steun blijven krijgen in het onderwijs. Ik vind het leuk om te zien dat leerlingen vaak betere cijfers halen voor vakken die zij moeilijk vinden na het krijgen van bijles!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: bijlescl@debijlesstudent.nl
T: 0631936607

Janneke

Janneke van der Sluijs -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Janneke van der Sluijs en ik coördineer sinds september dit jaar de reparatieschool op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn. Verder ben ik op dit moment ook bezig met mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Samen met vijf andere Rotterdamse studenten gaan wij met veel plezier drie keer in de week naar het CL in Apeldoorn om daar te zorgen dat de door corona opgelopen achterstanden ingehaald worden. Wij vinden de samenwerking met de school erg belangrijk en hebben dan ook goed contact met de coördinators die vanuit de school zijn aangewezen, om zo de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: reparatieschool@debijlesstudent.nl
T: 0618684711

fenne 2

Fenne Winter -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Hoi! Mijn naam is Fenne Winter, ik ben 20 jaar oud en studeer Economie en bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik werk sinds een aantal maanden met veel plezier als bijlesstudent bij DeBijlesStudent. Naast het bijles geven zal ik komend jaar de taak van coördinator van de 1-op-1 bijles op het Christelijk Lyceum Apeldoorn op mij nemen. Ik vind het leuk om op deze manier nog meer bij te dragen aan een goed verloop van de bijlessen. Ook vind ik het belangrijk dat de communicatie tussen de school, leerling en student goed verloopt. Ik heb er heel veel zin in en kijk uit naar een leerzaam jaar!

Bij vragen kan je altijd contact met mij opnemen!

M: bijlescl@debijlesstudent.nl
T: 0611246763

jorn

Jorn Kerkhof-
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Jorn Kerkhof, ik ben 21 jaar en dit jaar zal ik de reparatieschool op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn coördineren. Verder ben ik 3e jaars Bedrijfskunde student aan de Rotterdam School of Management. Ik ben nu een jaar actief bij DeBijlesStudent. Nadat ik ben begonnen met surveilleren bij toetsen kwam ik erachter dat ik ook bijlesgeven erg leuk vond. Ik heb dit zowel online als fysiek gedaan met veel plezier. De reparatieschool is bedoeld om leerlingen met een corona achterstand persoonlijke aandacht te geven en zo hun leerachterstand te verminderen. Samen met andere studenten vertrekken wij drie keer per week uit Rotterdam naar Apeldoorn dit te bewerkstelligen. De komende tijd zullen we met enthousiaste studenten veel leerlingen op het CL in Apeldoorn proberen te helpen!

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens!

M: Jornkerkhof0102@gmail.com
T: 0651065731

Roos Neven - Coordinator Pieter Groen

Roos Neven -
Pieter Groen Katwijk

Hoi! Mijn naam is Roos, ik ben 22 jaar en aankomend jaar zal ik coördinator worden op de locatie Pieter Groen. Ik heb net mijn bachelor Politicologie aan de Universiteit Leiden afgerond en studeer daarnaast ook Geschiedenis. Ik werk nu ruim 2 jaar bij DeBijlesStudent en doe dit met veel plezier. Ik vind het heel leuk om kinderen te helpen en te zien hoe ze groeien.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: pietergroen@debijlesstudent.nl
T: 0621351953

Sierk Bosma - Coordinator Pieter Groen

Sierk Bosma -
Pieter Groen Katwijk

Hi, ik ben Sierk! Vanaf dit jaar ga ik de huiswerkbegeleiding en reparatieschool coördineren op het Pieter Groen in Katwijk. Dit zal ik samen met mijn collega’s Roos en Janneke gaan doen. Nu even iets over mij: ik ben 21 jaar oud en woon nu zo’n drie jaar in Leiden. Ik studeer Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden en Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Zelf ben ik nu ongeveer een half jaar werkzaam bij DeBijlesStudent met het geven van bijlessen en lentescholen. Tijdens mijn eigen middelbare schooltijd heb ik langer bijlessen gegeven en zo kan ik nu mijn medestudenten helpen de juiste bijlessen te geven aan de leerlingen. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met wielrennen en basketbal om zo ook nog een beetje fit te blijven. Tot op de huiswerkbegeleiding!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: pietergroen@debijlesstudent.nl
T: 0627146274

Boo Hasselton

Boo Hasselton -
Pieter Groen Katwijk

Hoi! Ik ben Boo, ik ben 21 jaar en ik coördineer dit schooljaar de reparatieschool op het Pieter Groen in Katwijk. Dit doe ik samen met mijn collega's Roos en Sierk gaan doen. Naast mijn werkzaamheden bij DeBijlesStudent studeer ik Psychologie aan de Universiteit in Leiden, waar ik nu 2,5 jaar met plezier woon. In mijn vrije tijd sport ik veel en ben ik vaak aan het tekenen. Ik ben nu een aantal maanden werkzaam bij DeBijlesStudent en doe mijn werk met veel plezier. Ik vind een prettige werksfeer in combinatie met een persoonlijke aanpak belangrijk om zo de opgelopen achterstanden door het coronavirus in te halen.

Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: pietergroen@debijlesstudent.nl
T: 0647156024

Ella Gerzon - Coordinator Dorpscentrum Oegstgeest

Ella Gerzon -
Dorpscentrum Oegstgeest

Mijn naam is Ella Gerzon. Ik werk sinds een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Aankomend jaar zal ik de taak van coördinator van de huiswerkbegeleiding in Oegstgeest op mij nemen, waar ik erg veel zin in heb. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen en een bijdrage te leveren aan stijgende cijfers. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen gemotiveerd aan de slag gaan en kunnen leren in een prettige sfeer. Naast mijn werk studeer ik Criminologie aan de Universiteit Leiden, vind ik het erg leuk om een potje te tennissen en ben ik in mijn vrije tijd vaak aan het tekenen of schilderen. Ik heb er veel zin in en ik kijk uit naar een leerzaam jaar!

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding in Oegstgeest kun je mij gerust bereiken!

M: oegstgeest@debijlesstudent.nl
T: 0619336707

Ties Brink - Coordinator Spinozalaan

Ties Brink -
Spinozalaan Voorburg

Mijn naam is Ties Brink. Ik ben 18 jaar en neem het komend schooljaar een tussenjaar. Ik word coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan in Voorburg. Ik krijg er veel energie van als ik zie dat leerlingen mede door onze hulp stappen zetten en resultaten boeken. Dat probeer ik te bereiken door een zo prettig mogelijk leerklimaat te creëren, waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn en het onderste uit de kan kan halen! Dat maakt ons werk zo mooi.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: spinozalaan@debijlesstudent.nl
T: 0645959967

Elisa Bogte - Ondersteunend Coordinator Vrije School

Elisa Bogte -
Vrije School Den Haag

Mijn naam is Elisa Bogte en ik werk sinds een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Momenteel zit ik in het tweede jaar van European Studies aan de Haagse Hogeschool. Aankomend schooljaar zal ik aan de slag gaan als ondersteunend coördinator op de Vrije School Den Haag. Ik kijk er erg naar uit om leerlingen te helpen en te ondersteunen!

Voor vragen over de Vrije School kun je altijd contact met mij opnemen!

M: vrijeschool@debijlesstudent.nl
T: 0620487052

Kiki

Kiki Rozendal -
Christelijk College Schaersvoorde Aalten

Ik ben Kiki en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn derde jaar bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit. Ik heb net mijn minor Harnessing Creativity afgerond en ga na de kerstvakantie beginnen met het afronden van mijn bachelor en het schrijven van mijn scriptie. Daarnaast werk ik sinds een aantal maanden bij DeBijlesStudent! Ik ben nu met veel plezier samen met Florence coördinator bij de reparatieschool in Aalten. Ik vind het belangrijk dat altijd alles duidelijk is voor zowel de leerlingen als de studenten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen met veel plezier naar de reparatieschool toe gaan en ze ‘s middags ook met een fijn gevoel de reparatieschool verlaten. Naast werken en studeren vind ik het altijd leuk om dingen met vriendinnen te doen en lekker te borrelen!

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met mij opnemen!

M: kikirozendal@hotmail.com
T: 0652766276

Florence

Florence Barker -
Christelijk College Schaervoorde Aalten

Mijn naam is Florence Barker, 20 jaar oud en woon in Rotterdam. Dit jaar ga ik mijn bachelor Bedrijfskunde afronden en werken bij de BijlesStudent! Ik werk hier sinds dit jaar op verschillende scholen en ben coördinator van de reparatieschool op Christelijk College Schaersvoorde in Aalten. Daarnaast ga ik ook de examentraining in Bussum coördineren. Ik geniet heel erg van dit werk! Het heeft veel variatie, er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en er hangt altijd een fijne, gezellige werksfeer.

Vragen? Geef gerust een belletje of stuur een berichtje.

M: barkerflorence@hotmail.com
T: 0628420487

Cas

Cas Lindhout -
Almere College Copernicus Dronten

Mijn naam is Cas Lindhout, 21 jaar, en sinds een aantal weken ben ik coördinator op het Almere College in Dronten. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie bedrijfskunde en werk al een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Ik hoop ook de komende tijd veel leerlingen te kunnen helpen bij het inhalen van achterstanden die zij door corona opgelopen hebben!

Bij vragen kun je uiteraard bij mij terecht via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

M: caslindhout@gmail.com
M: reparatieschoolcl@debijlesstudent.nl
T: 0646880080

Gaston

Gaston Okkema -
Almere College VIA

Mijn naam is Gaston en ik ben dit jaar coördinator van het Almere College op de locaties Dronten en Kampen. Naast het contact met de ouders en de scholen ben ik verantwoordelijk voor het goede verloop van de reparatieschool op beide locaties. Ik vind een prettige werksfeer in combinatie met een persoonlijke aanpak belangrijk, zodat de leerlingen zo effectief mogelijk hun achterstand kunnen inhalen. Naast mijn werk ben ik momenteel mijn masters Business en Marketing aan het afronden aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Newcastle University Business School.

Bel of mail mij gerust met vragen over de reparatieschool.

M: reparatieschoolac@debijlesstudent.nl
T: 0621152914

Fien

Fien van der Linden - Almere College Kampen

Mijn naam is Fien van der Linden en ik ga dit jaar samen met Bart en Cas aan de slag als coördinator op de reparatieschool in Kampen! Ik ga ervoor zorgen dat leerlingen die door COVID-19 een achterstand hebben opgelopen op de best mogelijke manier worden geholpen zodat ze hun schooljaar goed zullen halen. Elke dinsdag en woensdag zullen we met een groep studenten afreizen naar Kampen om de leerlingen bijles te geven en te ondersteunen waar nodig. Zelf studeer ik Bedrijfskunde en woon ik met veel plezier in Rotterdam!

Vragen? Stuur gerust een berichtje.

M: fienvanderl@gmail.com
T: 0610311874

Fleur

Fleur van der Veen -
Vituscollege Bussum

Mijn naam is Fleur van der Veen en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Sinds dit jaar coördineer ik voor het Vituscollege in Bussum de huiswerkbegeleiding. Ik haal veel plezier uit mijn werk en vind het fijn dat ik een hechte band opbouw met de leerlingen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat de leerlingen daadwerkelijk vooruitgang boeken in hun leerproces, ieder op hun eigen manier.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: vitus@debijlesstudent.nl
T: 0628351704

sophie scheffer

Sophie Scheffer -
Vitusmavo Naarden

Mijn naam is Sophie Scheffer en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Utrecht en woon daar nu nog steeds. Ik volg een bachelor psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik kom net kijken bij DeBijlesStudent, maar ik heb er erg veel zin in. Dit schooljaar coördineer ik samen met mijn collega Sabine de reparatieschool en de huiswerkbegeleiding op het Vitusmavo in Naarden. Het lijkt mij erg leuk om te zien dat de leerlingen een groei maken door de huiswerkbegeleiding of reparatieschool. Ik heb zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met mij opnemen!

M: vitusmavo@debijlesstudent.nl
T: 0652823273

sabine

Sabine Bol -
Vitusmavo Naarden

Mijn naam is Sabine Bol, 20 jaar, en ik ga aankomend jaar psychologie aan de Universiteit Utrecht studeren. Op dit moment ben ik samen met Sophie Scheffer de assistent coördinator van de Vitusmavo in Naarden. Ik ben erg enthousiast om alle leerlingen te helpen groeien en te motiveren om met hun schoolwerk aan de slag te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat ons team voor de leerlingen een fijne leeromgeving kan creëren en dat wij samen voor mooie resultaten kunnen zorgen!

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met mij opnemen!

M: vitusmavo@debijlesstudent.nl
T: 0636118718

Bibi Van Der Vaart

Bibi van der Vaart - Wolfert Lyceum en Wolfert Lansing Bergschenhoek, Coenecoop College Waddinxveen en Coenecoop College Boskoop, Wellant Boskoop en Sg Spieringshoek Schiedam

Mijn naam is Bibi van der Vaart en ik ben momenteel bezig met mijn master Supply Chain aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast ben ik sinds maart 2020 werkzaam bij DeBijlesStudent. In de regio Rotterdam coördineer ik meerdere scholen en studenten voor het surveilleren van lessen. Het Wolfert Lyceum en Wolfert Lansing in Bergschenhoek, het Coenecoop College Waddinxveen, het Coenecoop College Boskoop en Sg Spieringshoek Schiedam vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Hierbij werk ik nauw samen met Jari, Bart en Jitske om het surveilleren op alle scholen goed te laten verlopen. Het contact met de scholen en de studenten is erg leuk en dit doe ik dan ook met heel veel plezier!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

M: bibi@debijlesstudent.nl
T: 0616059113

Madelon

Madelon Quekel -
Het Hogeland College Uithuizen

Mijn naam is Madelon Quekel en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor Econometrics and Operations Research aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben al een aantal jaar actief bij DeBijlesStudent. Ik ben begonnen met individuele bijlessen en lenteschool. Dit jaar ben ik ondersteunend coördinator van de reparatieschool aan het Hogeland College in Uithuizen. Hier wil ik graag zorgen voor een fijne werkzweer wat de leerlingen motiveert en waar we samen kunnen werken aan mooie resultaten.

Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen!

M: hogeland@debijlesstudent.nl
T: 0623147467

Fransje

Fransje Goud -
Het Hogeland College Uithuizen

Mijn naam is Fransje Goud, ik ben 21 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds een aantal weken ben ik samen met Madelon aan de slag gegaan als coördinator op Het Hogeland College in Uithuizen. Samen leiden wij de reparatieschool en hopen wij met behulp van de bijlesstudenten de leerlingen op deze school te helpen met het inhalen van opgedane achterstanden door de coronacrisis. Elke maandag en woensdag reizen wij met een groep studenten af naar Uithuizen en gaan we aantal uur aan de slag met de leerlingen. Wij hopen de leerlingen hiermee weer wat meer vertrouwen te geven in hun kunnen voor het desbetreffende vak waarvoor ze zich hebben opgegeven, in de hoop dat ze met meer zelfverzekerdheid hun eindexamen in gaan. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om samen met de studenten een omgeving te creëren waar alle leerlingen zich op hun gemak voelen zodat ze weten dat ze met al hun vragen bij ons terecht kunnen. Om de reparatieschool zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij goed contact met de coördinatoren op het Hogeland College en de ouders/verzorgers van de leerlingen die wij begeleiden.

Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: hogeland@debijlesstudent.nl
T: 0653189350