Het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders

Elke locatie waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, heeft een eigen verantwoordelijk coördinator(s). De coördinator zorgt ervoor dat de huiswerkklas in goede banen wordt geleid. Verder is de coördinator het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Gezamenlijk wordt er gekeken om de huiswerkklassen zoveel mogelijk op uw zoon of dochter af te stemmen.

annabella stoop

Annabelle -
Oosterlicht College Nieuwegein

Hey, ik ben Annabelle, 20 jaar en ik studeer pedagogische wetenschappen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van mijn bachelor opleiding. Ik kijk erg uit naar een nieuwe periode als locatie coördinator en heb er ontzettend veel zin in!

anne julie (1)

Anne Julie -
Pieter Groen Katwijk

Mijn naam is Anne Julie en ik ben 22 jaar. Momenteel woon ik in hartje Leiden en studeer ik rechten aan de Hogeschool Leiden. Dit jaar ben ik locatiecoördinator op het Pieter Groen in Katwijk.

belle

Belle -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Belle Brand, 21 jaar oud en student aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel zit ik in de afrond fase van mijn bachelor Economics & Business Economics. 

bibi

Bibi -
Almere College Kampen

Mijn naam is Bibi en ik ben 20 jaar. Ik studeer Economie en Rechten aan de Erasmus Universiteit en ik werk nu meer dan een jaar bij DeBijlesStudent. Dit schooljaar ben ik begonnen met coördineren bij het Almere College Kampen. Ik kijk er erg naar uit om te zorgen dat alles goed loopt en de leerlingen zo goed mogelijk te helpen!

bibi anne (2) min

Bibi Anne-
Wolfert Dalton Rotterdam

Mijn naam is Bibi-Anne en ik ben momenteel bezig met mijn master Supply Chain aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast ben ik werkzaam bij DeBijlesStudent. In de regio Rotterdam coördineer ik Wolfert Dalton. Het contact met de school en de studenten is erg leuk en dit doe ik dan ook met heel veel plezier!

britt (2) min min

Britt -
Wolfert Dalton Rotterdam

Mijn naam is Britt en ik ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam.

daan

Daan -
Newmancollege Breda

Mijn naam is Daan en dit jaar coördineer ik de reparatieschool op het Newmancollege.

elise raijmakers

Elise -
Vlietland College Leiden

Hoi, ik ben Elise! Ik ga dit jaar de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden coördineren. Ik ben 20 jaar en 2e jaars rechtenstudent in Leiden.

emma

Emma -
Schaersvoorde Aalten

Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar Economie en bedrijfseconomie aan de Erasmus in Rotterdam! Ik werk nu een jaar bij DeBijlesStudent en ik kijk er enorm naar uit om Schaersvoorde Aalten te coördineren! Ik heb afgelopen tijd op verschillende locaties gewerkt om bijles en examentrainingen te geven. Ik heb hier super veel plezier in met mijn medestudenten en de leerlingen!!

fay (2) min min

Fay -
‘t Hooghe Landt Amersfoort

Hoi! Ik ben Fay, 21 jaar oud en bezig met het afronden van mijn bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de Wageningen Universiteit. Vanaf heden ga ik aan de slag als locatiecoördinator aan t Hooghe Landt Amersfoort. Ik kijk er naar uit om samen met ons team de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden!

fee

Fee -
Bijles & Online Huiswerkbegeleiding

Hoi, ik ben Fee. Ik ben 21 jaar oud en studeer in Groningen.  Vanaf september, ben ik begonnen als bijles coördinator, wat ik met veel plezier doe.  Verder ben ik dit jaar ook verantwoordelijk voor de online huiswerkbegeleiding! 

fleur (2) min min

Fleur -
Newmancollege Breda

Hoi! Mijn naam is Fleur, ik ben 20 jaar oud en momenteel zit ik in mijn derde jaar van de Bachelor Personeelwetenschappen aan Tilburg University. Hiernaast ben ik dit jaar ook de coördinator van de huiswerkbegeleiding op het Newmancollege. Ik kijk er naar uit om te zorgen dat alles soepel verloopt!

hielke

Hielke -
Almere College Dronten

Mijn naam is Hielke en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Business Information Management in Rotterdam. Dit jaar coördineer ik de huiswerkbegeleiding op het Almere College in Dronten.

iris

Iris -
's Gravendreef College Leidschenveen

Hoi! Ik ben Iris, 19 jaar en ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ga dit jaar coördineren op het ‘s Gravendreef College en ik heb hier heel veel zin in! Zie ik jou daar?

isa (1)

Isa -
Dorpscentrum Oegstgeest

Hoi, ik ben Isa, 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie Economie en Recht aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik de coördinator van Dorpscentrum Oegstgeest.

isolde

Isolde -
Vlietland College Leiden

Mijn naam is Isolde, ik ben 22 jaar en ik ben bezig met mijn laatste jaar van de bachelor Engelse Taal en Cultuur. Dit jaar zal ik de structuurgroep en brugklasbegeleiding coördineren op het Vlietland College.

jill (2) min min

Jill -
Spinozalaan Voorburg

Mijn naam is Jill, ik ben 18 jaar oud. Ik studeer in Amsterdam en zit in mijn eerste jaar van de studie communicatiewetenschappen. Naast mijn studie ben ik nu coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan.

julia (2) min min

Julia -
Newmancollege Breda

Hi! Ik ben Julia, ik ben 21 jaar en ik kom uit Rotterdam. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Econometrie afgerond en heb momenteel een tussenjaar waarin ik onder andere coördinator ben op het Newmancollege in Breda. 

jusra

Jusra -
Pieter Groen Katwijk

Hii, Ik ben Jusra! Vanaf dit jaar ga ik de Huiswerk op Maat coördineren op het Pieter Groen in Katwijk. Ik studeer Rechten aan de Hogeschool Leiden. Ik kijk er erg naar uit om leerlingen te helpen en te ondersteunen! 

daan

Loulou -
Newmancollege Breda

Hii, Ik ben Loulou! Dit jaar ben ik coördinator op het Newmancollege in Breda. 

madelon (2) min min

Madelon -
Almere College Kampen

Mijn naam is Madelon en ik ben 20 jaar. Ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Econometrics and Operations Research aan de Rijksuniversiteit Groningen. In november 2021 ben ik begonnen als coördinator bij het Almere College in Kampen. Ik kijk er erg naar uit om te zorgen dat alles goed verloopt en de leerlingen te ondersteunen!

maren (1)

Maren -
Visser ‘t Hooft Leiderdorp

Hallo, ik ben de nieuwe locatie coördinator huiswerkbegeleiding van het Visser ‘t Hooft. Mijn naam is Maren en ik ben 19 jaar oud. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar van International Relations and Organisations aan Universiteit Leiden.

marieke (2) min min

Marieke -
Vrije School Den Haag

Hi, mijn naam is Marieke. Ik ben momenteel mijn studie Global Sustainability Science in Utrecht aan het afronden. Daarnaast ben ik sinds begin 2022 de coördinator voor de Vrije School in Den Haag. Met veel plezier kan ik in deze rol zorgen dat de begeleiding voor mijn leerlingen soepel verloopt en ik zelf ook nog les kan geven.

max

Max-
Vlietland College

Mijn naam is Max! Ik ben 3e jaars student Rechten aan de Universiteit Leiden. Komend jaar coördineer ik de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College in Leiden.

merin

Mérin -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Hi, mijn naam is Mérin en ik ben 19 jaar oud! Ik studeer Bedrijfskunde en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds begin 2021 werk ik bij DeBijlesStudent als surveillant en geef ik examentrainingen.

midas (2) min

Midas -
Spieringshoek Schiedam

Mijn naam is Midas, ik ben 21 jaar oud en ben momenteel mijn bachelor Econometrie aan het Erasmus aan het afronden. Op dit moment coördineer ik samen met Piet-Hein op de scholen Sg Spieringshoek in Schiedam en Walewyc in Waalwijk. Verder ben ik samen met Ricardo coördinator voor de online reparatieschool van het Westvliet College in Den Haag.

pien braams

Pien -
Oosterlicht College Nieuwegein

Hoi! Mijn naam is Pien en ik ben 22. Ik werk sinds januari bij DeBijlesStudent. Samen met Annabelle en Rosalie ben ik reparatieschool coördinator op het Oosterlicht college in Nieuwegein.
Verder ben ik af en toe te vinden in Bussum voor het geven van huiswerkbegeleiding.

piet hein (2) min

Piet-Hein -
Walewyc Waalwijk

Mijn naam is Piet-Hein, ik ben 21 jaar oud en zit in de eindfase van mijn bachelor International Business Administration, en in het tweede jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. Samen met Midas coördineer ik Sg Spieringshoek in Schiedam en het Walewyc in Waalwijk.

daan

Quinn -
Montessori College Eindhoven

Mijn naam is Quinn. Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven. Op dit moment studeer ik Global Law en Rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Tilburg. Naast mijn studie ben ik vaak op het voetbalveld te vinden en ben ik locatiecoördinator op het Montessori College Eindhoven

rik (2) min

Rik -
Christelijk Lyceum Apeldoorn

Mijn naam is Rik, ik ben 22 jaar en dit jaar zal ik de reparatieschool op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn coördineren. Ik heb afgelopen jaar de studie Bedrijfskunde afgerond aan de Rotterdam School of Management. Volgend jaar zal ik starten met mijn Master Degree op de Erasmus Universiteit.

rosalie

Rosalie -
Oosterlicht College Nieuwegein

Hoi! Mijn naam is Rosalie, ik ben 20 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor Bestuurs- en organisatiewetenschap in Utrecht. Dit jaar ben ik locatiecoördinator van de reparatieschool van het Oosterlicht College.

sanne

Sanne -
Pieter Groen Katwijk

Hoi, ik ben Sanne. Ik ben 21 jaar, woon in Leiden en studeer Technische Bedrijfskunde in Delft. Vanaf september ga ik beginnen met mijn minor Transport, Infrastructuur en Logistiek. Hiernaast werk ik ongeveer een half jaar bij DeBijlesStudent en vanaf dit jaar als locatiecoördinator op Pieter Groen.

soleil (2) min min

Soleil -
t Hooghe Landt Amersfoort

Hoi, mijn naam is Soleil en ik ben 22 jaar oud. Ik woon met veel plezier in Amsterdam. Naast werken bij DeBijlesStudent, studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Ik zit in m’n derde jaar van de opleiding. In m’n vrije tijd vind ik het leuk om drankjes te doen met vriendinnen of een balletje te slaan op de tennisbaan.

sophie

Sophie -
Yuverta Westvliet

Mijn naam is Sophie. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn 2de jaar van de Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik locatiecoördinator op het Yuverta Westvliet.

yentl (2) min min

Yentl -
Vituscollege Bussum

Hi! Ik ben Yentl, 20 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van Rechtsgeleerdheid. In woon nu al 2.5 jaar in Utrecht en heb het hier enorm naar mijn zin. Naast mijn studentenleven werk ik met plezier bij DeBijlesStudent! Hiernaast geef ik tentamentrainingen en privé-bijles aan rechtenstudenten.

sophie

Sophie -
Yuverta Westvliet

Mijn naam is Sophie. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn 2de jaar van de Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik locatiecoördinator op het Yuverta Westvliet.