De Bijlesstudent

Het ontstaan van de bijlesstudent

DeBijlesStudent is in september 2012 mede opgericht door Thomas Smit: “Tijdens mijn studie rechten zat mijn zusje op de middelbare school. Zij had behoefte aan extra hulp bij bepaalde vakken. Ik merkte dat er vaak een tekort is aan goede huiswerk- en individuele begeleiding van leerlingen. Voor dit probleem wilde ik samen met een aantal studiegenoten een betaalbare oplossing bieden. Zo is DeBijlesStudent ontstaan, uit passie voor het geven van bijles en ondernemerschap.”

Huiswerkbegeleiding met ervaring

Inmiddels hebben wij al ruim 7 jaar ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding, individuele bijles, examentraining, uitzenden van leerkrachten en lentescholen. Wij zitten momenteel op acht vaste vestigingen waarvan 2 eigen locaties. Ook geven we veel bijles aan huis. DeBijlesStudent werkt samen met een groot aantal middelbare scholen uit de regio Haaglanden en Leiden. Onze studenten komen vooral van de Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam en TU Delft. Deze enthousiaste studenten, we hebben meer dan 200 medewerkers, staan dagelijks klaar om je kind of uw leerlingen op weg te helpen.

Huiswerkbegeleiding met keurmerk

Er is sinds de begintijd veel veranderd, DeBijlesStudent beschikt sinds een paar jaar over het bekende LVSI keurmerk, een kwaliteitskenmerk voor gewaardeerde huiswerkinstituten. Vanuit die vrienden die huiswerkbegeleiding gaven op een zolderkamer, is er nu een professionele organisatie ontstaan in een BV constructie die al duizenden scholieren heeft begeleidt richting het eindexamen. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is gebleven, we willen de goedkoopste zijn van de beste huiswerkinstituten.  DeBijlesStudent biedt de extra ondersteuning die uw kind door zijn schoolcarrière helpt en voor veel van onze oud-leerlingen een interessante bijbaan als ze gaan studeren.

Scholen waar wij mee samenwerken:

Samenwerkingen van DeBijlesStudent_

Samen sta je sterker dan alleen. Ook DeBijlesStudent is zich hiervan bewust en is trots op haar samenwerkingen. Deze samenwerkingen bestaan van middelbare scholen tot innovatiemanagers aan toe. Ook zijn wij aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Studiebegeleidingsinstituten en beschikken wij over het LVSI-keurmerk; deze bevestigt ons streven om de beste kwaliteit te leveren.

 

Pedagogische hulpverlening

Onlangs is er een samenwerking gestart met ‘Van Haersma Buma Orthopedagogiek. Dit is een kleine zelfstandige praktijk voor onderzoek en behandeling van leer- en gedragsproblemen bij kinderen en jongeren tot 18 jaar. Daarnaast geeft Mevrouw Buma pedagogische ondersteuning aan ouders en kunnen scholen haar inschakelen bij leer- en gedragsproblemen binnen de school (basis- en voortgezet onderwijs).

Onze studenten studeren onder andere aan :

Coördinatoren

Elke locatie waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, heeft een eigen verantwoordelijk coördinator(s). De coördinator zorgt ervoor dat de huiswerkklas in goede banen wordt geleid. Verder is de coördinator het aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Gezamenlijk wordt er gekeken om de huiswerkklassen zoveel mogelijk op uw zoon of dochter af te stemmen.

cairah ter beek

Cairah ter Beek -
Hoofdcoördinator

Mijn naam is Cairah ter Beek en ik ben sinds drie jaar werkzaam bij DeBijlesStudent. Dit jaar ga ik aan de slag als hoofdcoördinator van de huiswerkbegeleiding, waarbij ik met de coördinatoren de huiswerkbegeleiding nog verder ga optimaliseren. Verder vind ik het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst op de huiswerkbegeleiding, zodat leerlingen gemotiveerd zijn om naar de huiswerkbegeleiding te gaan. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent studeer ik Psychologie en Criminologie aan de Universiteit van Leiden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: cairah@debijlesstudent.nl
T: +316 129 151 48

Laurens Bentvelzen

Laurens Bentvelzen -
Spinozalaan

Mijn naam is Laurens Bentvelzen. Ik ben 22 jaar en studeer bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit wordt mijn derde jaar bij DeBijlesStudent en ben dit jaar coördinator van de huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan in Voorburg. Wanneer kinderen goede resultaten halen mede door onze hulp geeft dat altijd een goed gevoel en dit is ook wat voor mij het werk zo leuk maakt!

Heeft u vragen over de huiswerkbegeleiding? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

M: spinozalaan@debijlesstudent.nl
T: +316 474 360 03

Femke Snijders

Femke Snijders -
Vlietland College

Mijn naam is Femke Snijders en momenteel doe ik de master orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding op het Vlietland College. Ik begeleid de huiswerkbegeleiding met veel plezier en ik vind het belangrijk dat er een prettige werksfeer heerst waarin leerlingen aan de slag kunnen.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding kunt u altijd contact met mij opnemen.

M: vlc@debijlesstudent.nl
T: +316 412 865 46

Lois Hessing

Loïs Hessing -
Vlietland College

Mijn naam is Loïs Hessing en ik zal aankomend jaar werkzaam zijn op het Vlietland College als assistent coördinator. Ik ben ondertussen al zo’n drie jaar werkzaam voor DeBijlesStudent en doe dit met heel veel plezier. Naast dit werk ga ik dit jaar beginnen aan de master Strafrecht.

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen!

M: vlc@debijlesstudent.nl
T: +316 570 507 00

eva vollaers

Eva Vollaers -
Vlietland College

Mijn naam is Eva Vollaers en ik werk nu ruim één jaar bij de Bijlesstudent. Vorig jaar ben ik begonnen als huiswerkbegeleider bij het Vlietlandcollege en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast ben ik sinds december de coördinator van de ‘huiswerkstructuurgroep’ op het Vlietland. Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met het plannen van hun huiswerk en daarin progressie te zien! Verder studeer ik Internationale Betrekkingen in Leiden.

Mocht u nog vragen hebben over de structuurgroep of de brugklasbegeleiding, schroom dan niet om contact op te nemen via de mail of een telefoontje.

M: brugklasvlc@debijlesstudent.nl
T: +316 333 494 41

Charmaine Leijgraaff

Charmaine Leijgraaff -
's Gravendreef College

Mijn naam is Charmaine Leijgraaff en ik ben coördinator op de locatie ‘s Gravendreef College Leidschenveen. Ik zit nu in mijn laatste jaar van International Leisure Management in Breda. Daarna wil ik een master volgen in Communicatiewetenschappen. Ik werk nu iets langer dan 2 jaar bij DeBijlesStudent en ik doe dit met veel plezier! Ook kijk ik uit naar dit schooljaar, want ik vind het erg leuk om de leerlingen iets bij te leren en te ondersteunen in hun leerproces.

Heeft u vragen over de huiswerkklas? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: +316 114 232 47

bart van gelder

Bart van Gelder -
's Gravendreef College

Ik ben Bart van Gelder, 19 jaar en kom uit Den Haag. Dit wordt mijn 3e jaar bij de Bijlesstudent, waarvan 2 jaar als coördinator op het ’s Gravendreefcollege. In mijn vrije tijd ben ik veel op het water te vinden, mijn grote passie is namelijk zeilen. Ik vind het leuk om te zien hoe leerlingen die moeite hebben met bepaalde onderwerpen of vakken, door het jaar heen groeien en betere resultaten halen.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef kunt u mij gerust bereiken!

M: sgdc@debijlesstudent.nl
T: +316 220 026 24

Arish Alam

Arish Alam -
's Gravendreef College

Ik ben Arish Alam en ik ben zo’n anderhalf jaar geleden begonnen met het werken bij het ’s Gravendreef College Leidschendam voor DeBijlesStudent. Hier geef ik voornamelijk huiswerkbegeleiding en tentamen trainingen. Tevens ben ik coördinator. Ik haal veel plezier uit mijn werk, omdat ik een goede klik met de leerlingen heb. Verder vind ik het leuk dat ik leerlingen zie groeien door de hulp die ze krijgen van ons. Ik heb zelf tweetalig VWO gedaan en studeer aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Bij vragen over de huiswerkbegeleiding op het ’s Gravendreef kunt u mij gerust bereiken!

M: sgdcl@debijlesstudent.nl
T: 06-23 08 56 11

Jesse Vis

Jesse Vis -
Oegstgeest Dorpscentrum

Mijn naam is Jesse Vis. Ik zal dit jaar verantwoordelijk zijn voor de huiswerkbegeleiding op de locatie Oegstgeest. Naast dit werk vooral met veel plezier te doen, probeer ik altijd te streven naar een uitmuntend leerklimaat voor de kinderen. Naast mijn werk studeer ik geschiedenis te Leiden.

Bel of mail mij gerust met vragen over de huiswerkbegeleiding.

M: oegstgeest@debijlesstudent.nl
T: +316 104 075 32

Boaz de Gruijter

Boaz de Gruijter -
De Vrije School

Mijn naam is Boaz de Gruijter. Ik studeer bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en dit is mijn tweede jaar bij DeBijlesStudent. Dit jaar ben ik coördinator op de Vrije School. Ik ga dit jaar mijn best doen om de prestaties van de leerlingen te verbeteren. Dit doe ik door een fijne werkomgeving te creëren en goede persoonlijke begeleiding te bieden. Naast mijn bezigheid als coördinator op de Vrije School werk ik 1 dag per week op kantoor bij DeBijlesStudent en Go21.

Heeft u vragen over de huiswerkbegeleiding? U kunt mij altijd bereiken via mail of de telefoon.

M: vrijeschool@debijlesstudent.nl
T: +316 374 759 68

bart klinkenberg

Bart Klinkenberg -
Wellant College

Mijn naam is Bart Klinkenberg en ben 23 jaar oud. Sinds drie jaar geef ik met veel plezier huiswerkbegeleiding bij DeBijlesStudent en sinds kort ben ik coördinator van het Wellant Westvliet in Den Haag. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer heerst in de klas, waarin persoonlijke aandacht voor iedere leerling centraal staat, zodat de leerlingen daadwerkelijk wat hebben aan de huiswerkbegeleiding. Naast mijn werkzaamheden op het Wellant Westvliet, heb ik sinds dit jaar de opleiding Logistics Management succesvol afgerond. Volgend jaar zal ik gaan starten aan een desbetreffende master.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

M: westvliet@debijlesstudent.nl
T: +316 422 357 82

Ivo Batelaan

Ivo Batelaan -
Wellant College

Mijn naam is Ivo Batelaan. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Haag. Ik werk nu een aantal maanden met veel plezier bij DeBijlesStudent. Vanaf dit schooljaar ben ik coördinator van de huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein en daarnaast ga ik Nederlands lesgeven op het Wellant Westvliet. Naast mijn werkzaamheden voor DeBijlesStudent, studeer ik Recht, Entrepreneurship & Management aan de Universiteit Leiden. Verder voetbal ik drie keer in de week bij V.V. Wilhelmus en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Voor vragen over de huiswerkbegeleiding op het Wellant Madestein kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

M: madestein@debijlesstudent.nl
T: +316 384 683 55

Gefeliciteerd!

Je kans op slagen is zojuist aanzienlijk
Vergroot!

Bedankt voor de inschrijving en je hoort snel van ons!

Was er nog iets niet duidelijk?

Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

inschrijving bijles