De Bijlesstudent

Vestigingen

'Altijd een bijleslocatie bij jou in de buurt'

’s Gravendreef College Leidschenveen

Voor leerlingen van het ‘S Gravendreef College in Leidschenveen, is er de optie om huiswerkbegeleiding te volgen op school. Inmiddels zit DeBijlesStudent al ruim vijf jaar gevestigd op het ‘S Gravendreef College Leidschenveen en deze samenwerking heeft tot mooie resultaten geleid.

Huiswerkbegeleiding Leidschenveen

De huiswerkklassen zijn op de maandag, dinsdag en donderdag van 15:40-17:00 uur. Gedurende een huiswerkklas staat een student van DeBijlesStudent op een klasje met 4 à 5 leerlingen. Hier werken leerlingen in een rustige omgeving aan hun maak- en leerwerk. Voor vragen kunnen ze terecht bij de studentdocent. Ook is de studentdocent beschikbaar wanneer zij bepaalde onderdelen van de theorie niet begrijpen of overhoord willen worden.

's Gravendreef College Leidschendam

De leerlingen van het ‘s Gravendreef college in Leidschendam kunnen ervoor kiezen om huiswerkbegeleiding te volgen op deze locatie. De samenwerking met deze school gaat al jaren uitstekend, waardoor het maximale resultaat uit de leerling kan worden gehaald.

Huiswerkbegeleiding Leidschendam

De huiswerkklassen zijn op de maandag, dinsdag en donderdag van 15:40-17:00 uur. Gedurende een huiswerkklas staat een student van DeBijlesStudent op een klasje met 4 à 5 leerlingen. Hier werken leerlingen in een rustige omgeving aan hun maak- en leerwerk. Voor vragen kunnen ze terecht bij de studentdocent. Ook is de studentdocent beschikbaar wanneer zij bepaalde onderdelen van de theorie niet begrijpen of overhoord willen worden.

Vrije School Den Haag

Voor leerlingen van de Vrije School in Den Haag is er de optie om huiswerkbegeleiding te volgen op school. DeBijlesStudent zit al enkele jaren gevestigd op deze locatie en deze samenwerking verloopt al die jaren al erg goed. Om deze reden heeft DeBijlesStudent besloten om de huiswerkbegeleiding ook dit jaar te starten.

Huiswerkbegeleiding Scheveningen

De huiswerkklassen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 15:30-17:30 uur. Er worden klasjes gemaakt van 4 à 5 leerlingen zodat leerlingen de juiste aandacht krijgen.

Vlietland College

Leerlingen van het Vlietland College in Leiden kunnen na school terecht bij de huiswerkbegeleiding die hier plaatsvindt. De huiswerkbegeleiding op het Vlietland College is iedere maandag, dinsdag en donderdag van 15:15-17:15 uur. Er is gekozen voor kleine klasjes van 4 à 5 leerlingen zodat leerlingen intensief begeleid kunnen worden.

Huiswerkbegeleiding Leiden

De focus bij het Vlietland College zal deels liggen op het aanleren van het plannen en organiseren van het huiswerk van de leerlingen. De zogeheten ‘structuurgroep’ is hiervoor opgericht om leerlingen actief te laten plannen en organiseren.

Wellant Madestein

Leerlingen van het Wellant Madestein in Den Haag kunnen er voor kiezen om op deze locatie huiswerkbegeleiding te volgen. Er wordt op deze locaties in rustige ruimtes gewerkt zodat iedereen optimaal kan presteren. De leerlingen kunnen voor vragen bij onze ervaren studentdocenten terecht. De studenten op de huiswerkbegeleiding zorgen er naast het beantwoorden van vragen ook voor dat iedereen regelmatig overhoord wordt. Aan het eind van de dag wordt het gemaakte werk gecontroleerd.

Huiswerkbegeleiding Den Haag Madestein

De huiswerkklassen zijn op dinsdag en donderdag van 15:00 – 17:00 uur. Gedurende de huiswerkklassen staat een student op een klasje van 4 à 5 leerlingen.

Wellant College Westvliet

Leerlingen van het Wellant Westvliet in Den Haag kunnen er voor kiezen om op deze locatie huiswerkbegeleiding te volgen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gebruik gemaakt van meerdere lokalen en kleine groepjes zodat er goede aandacht aan de leerling kan worden gegeven.

Huiswerkbegeleiding Den Haag Westvliet

De huiswerkklassen zijn op maandag en donderdag van 14:15 – 16:15 uur. Gedurende de huiswerkklassen staat een student op een klasje van 4 à 5 leerlingen.

Dorpscentrum Oegstgeest

Heeft uw kind huiswerkbegeleiding nodig en woont u in de buurt van Oegstgeest? Kies dan voor huiswerkbegeleiding in het Dorpscentrum in Oegstgeest. Wij zijn iedere maandag tot en met donderdag van 15:00-18:00 uur geopend. De leerling krijgt hier de beste ondersteuning naast school. Het Dorpscentrum zit aan de Lijtweg 4 en bevindt zich naast het Teylingen College en vlakbij het Rijnlands Lyceum. DeBijlesStudent heeft in het Dorpscentrum haar eigen lokaal ‘de Gele Zaal’ en is uitstekend te bereiken met zowel de fiets als het openbaar vervoer.

Huiswerkbegeleiding Oegstgeest

Studenten van DeBijlesStudent lopen rond en helpen de kinderen met het maken en leren van huiswerk. Vragen worden beantwoord, theorie wordt uitgelegd en leerlingen kunnen worden overhoord. Om het maximale uit de huiswerkbegeleiding te halen, is pauze ook belangrijk. Daarom hebben leerlingen de gelegenheid om in de pauze te relaxen in de recreatieruimte en bij te praten na een lange dag op school

Spinozalaan Voorburg

Heeft uw kind huiswerkbegeleiding nodig en woont u in de buurt van Voorburg? Kies dan voor huiswerkbegeleiding op de Spinozalaan. De locatie Spinozalaan bevindt zich op Spinozalaan 32 te Voorburg. Deze locatie ligt in het centrum van Voorburg en is goed te bereiken met zowel de fiets als het openbaar vervoer. De locatie bestaat uit drie ruime lokalen waar onze studentdocenten rondlopen om de kinderen te helpen met hun maak- en leerwerk. De Spinozalaan is maandag tot en met donderdag van 15:00-18:00 geopend!

Huiswerkbegeleiding Voorburg

De leerlingen die bij de Spinozalaan zitten, komen van verschillende scholen uit de regio; Dalton Voorburg, Sint-Maartenscollege, Gymnasium Novum en Zandvliet College. In de pauze wordt er getafeltennist en is er tijd voor een dolletje. De sfeer is goed; het is er rustig, kleinschalig en daardoor persoonlijk.

Gefeliciteerd!

Je kans op slagen is zojuist aanzienlijk
Vergroot!

Bedankt voor de inschrijving en je hoort snel van ons!

Was er nog iets niet duidelijk?

Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

inschrijving bijles