Almere College Copernicus - Dronten

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Reparatieschool

Het Almere College Copernicus in Dronten werkt al enige tijd samen met DeBijlesStudent. Op het Almere College Copernicus wordt iedere dinsdag en woensdag de reparatieschool aangeboden van 14:30 uur tot 17:30 uur. De reparatieschool vindt plaats in kleine klasjes van maximaal zes leerlingen met één studentdocent. 

Leerachterstanden wegwerken

Blijven zitten is voor veel leerlingen erg vervelend. Vooral het wisselen van klas is vaak iets waar erg tegenop wordt gezien. Ook zelfvertrouwen en motivatie van de leerling kan leiden onder doubleren. Leerlingen geven aan dat ze het gevoel hebben dat ze ‘een jaar hebben weggegooid’, of dat ‘alles voor niets is geweest’. Ook voor de school is het vervelend als leerlingen doubleren. De kosten die bij doubleren komen kijken zijn hoog, en vaak vraagt een leerling die is blijven zitten maatwerk, omdat sommige vakken goed gingen, en sommigen niet. Het is van belang achterstand zo snel mogelijk weg te werken.

Bekijk de website van de school

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.