Almere College VIA - Kampen

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Reparatieschool

Het Almere College VIA in Kampen werkt al enige tijd samen met DeBijlesStudent. Op Almere College VIA wordt iedere donderdag de reparatieschool aangeboden van 10:45 uur tot 12:45 uur. De reparatieschool vindt plaats in kleine klasjes van maximaal zes leerlingen met één studentdocent.  

Een goede werksfeer

Het unieke aan de VIA locatie is dat er twee scholen onder één dak vallen. Daarnaast worden er veel praktische mogelijkheden aangeboden voor bijvoorbeeld techniek, verzorging en bakken. Er hangt een hele goede werksfeer in de school, waar de leerlingen verrassend gemotiveerd zijn. Als de motivatie op is, wordt er vaak aan het brandalarm getrokken om buiten even bij te kunnen komen.  

Bekijk de website van de school

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.