Basisschool Cascade - Voorburg

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Klassenassistentie

Door het lerarentekort heeft DeBijlesStudent de dienst ‘tijdelijke invalkracht’ opgericht. Deze dienst koppelt een geschikte student docent aan een vak/positie waar op dat moment een tekort is. Wij leveren hoogwaardige student docenten die zowel op korte- als lange termijn uw docententekort kunnen opvullen. In veel gevallen kunnen we binnen 24 uur al een vervangend docent voor uw school regelen.


Bekijk de website van de school