Huiswerkbegeleiding De Vrije School - Den Haag

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Huiswerkbegeleiding...

De Vrije School in Den Haag werkt al enige tijd samen met DeBijlesStudent. Op de Vrije School wordt op meerdere dagen zowel de huiswerkklas als de reparatieschool aangeboden. De huiswerkklas en de reparatieschool vinden plaats van 15:00 uur tot 17:00 uur op de maandag, dinsdag en donderdag. De huiswerkklas en de reparatieschool vinden plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met één studentdocent.

..en reparatieschool

In de huiswerkklas zijn we een tijdje geleden begonnen met een wilskrachtspelletje. De werkende student neemt wat snoepjes mee naar de klas. Iedere leerling krijgt er een paar op de hoek van zijn/haar tafel. Het is de bedoeling dat ze aan het werk gaan, en de snoepjes zo lang mogelijk laten liggen. Wie als eerste bezwijkt en een snoepje pakt, moet de volgende keer voor iets lekkers voor het spel zorgen. De leerlingen zijn altijd erg fanatiek en willen niet verliezen. Dit leidt ertoe dat ze zich goed op hun werk concentreren, om zo maar niet aan de snoepjes te denken. Het zorgt natuurlijk ook nog eens voor een gezellige sfeer!  

Bekijk de website van de school

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.