Dorpscentrum - Oegstgeest

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Huiswerkbegeleiding in Oegstgeest

Het dorpscentrum van Oegstgeest werkt al meerdere jaren samen met DeBijlesStudent. In het dorpscentrum wordt al meerdere jaren de huiswerkklas aangeboden. De huiswerkklas vindt plaats in het dorpscentrum dichtbij het college. De huiswerkklas vindt iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag plaats van 15:00 uur tot 18:00 uur. De huiswerkklas vindt plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met één studentdocent. 

Huiswerkklas voor leerlingen uit Oegstgeest

In het dorpscentrum van Oegstgeest is er twee keer per week in een klein groepje huiswerkbegeleiding. We krijgen dan een klein zaaltje toegewezen en er staat voor ons altijd een theepot met kopjes klaar op een dienblad. Dit wordt altijd neergezet door een aantal oudere vrouwen die het heel gezellig vinden dat wij er zijn.

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.