Groene Hart Lyceum - Alphen a/d Rijn

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Surveilleren

Op het Groene Hart Lyceum wordt er door studentdocenten gesurveilleerd. Tijdens het surveilleren houden studentdocenten orde in de klas en zorgen ze dat de techniek werkt, terwijl de docent online les aan het geven is.   

Op het Groene Hart Lyceum denken we graag mee met de leerlingen. Er is altijd tijd om je frustratie met ons te delen of juist je plannen te bespreken voor het weekend na de les of in de pauze. 

Bekijk de website van de school