Montessori College - Eindhoven

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Reparatieschool

Het Montessori College in Eindhoven werkt sinds kort ook samen met DeBijlesStudent. Op het Montessori College wordt de reparatieschool aangeboden. De reparatieschool vindt plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met een studentdocent. Blijven zitten is voor veel leerlingen erg vervelend. Vooral het wisselen van klas is vaak iets waar erg tegenop wordt gezien. Ook zelfvertrouwen en motivatie van de leerling kan leiden onder doubleren. Leerlingen geven aan dat ze het gevoel hebben dat ze ‘een jaar hebben weggegooid’, of dat ‘alles voor niets is geweest’. Ook voor de school is het vervelend als leerlingen doubleren. De kosten die bij doubleren komen kijken zijn hoog en vaak vraagt een leerling die is blijven zitten maatwerk, omdat sommige vakken goed gingen en sommigen niet. Het is van belang achterstand zo snel mogelijk weg te werken.

Bijles

Individuele bijles staat garant voor het maximale uit leerlingen te halen, waarbij vakkennis bijgespijkerd wordt, achterstanden worden weggewerkt en resultaten worden verbeterd.

Voor elk vak en ieder niveau hebben wij geschikte studenten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat individuele bijlessen tot het maximale resultaat zullen leiden, koppelen wij studenten afkomstig uit het universitair- of hoger beroepsonderwijs aan de leerling. Deze studenten beschikken over de juiste kennis en ervaring, waardoor leerlingen de juiste hulp krijgen.

Bekijk de website van de school