Newman College - Breda

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Huiswerkbegeleiding

DeBijlesStudent gaat vanaf 10 januari 2022 de huiswerkbegeleiding op het Newman College verzorgen. De huiswerkbegeleiding is op maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag. Per dag zijn twee starttijden mogelijk. Afhankelijk van het rooster van uw kind kunnen we starten om respectievelijk 14:30 uur dan wel 15:45 uur. De begeleiding duurt 2 uur per dag.

Bekend met de leermethodes

De studenten van DeBijlesStudent zijn door het Newman College ingelicht over de lesmethodes van de school, zodat de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk aansluit op de voor de school geldende leermethodes. Heeft uw zoon of dochter moeite met het afkrijgen van het huiswerk, moeite met het leren en/ of plannen voor proefwerken of vinden zij het fijn om te werken onder begeleiding? Klik dan hier om uw zoon/dochter in te schrijven. Dit kan al vanaf €139 per maand voor 2 dagen begeleiding per week!

Bekijk de website van de school