Sint-Maartens College - Voorburg

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Ondersteuning voor VMBO en HAVO klassen

Het Sint-Maartenscollege in Voorburg werkt al meerdere jaren samen met DeBijlesStudent. Op het Sint Maartenscollege Voorburg wordt op meerdere dagen voor vmbo en havo klassen extra ondersteuning aangeboden. De ondersteuning vindt plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met één studentdocent. Naast de extra ondersteuning voor de vmbo en havo klassen wordt er door studentdocenten gesurveilleerd. Het surveilleren vindt dagelijks van 9:00 uur tot 15:00 uur plaats. Tijdens het surveilleren houden studentdocenten orde in de klas en zorgen ze dat de techniek werkt, terwijl de docent online les aan het geven is.

Surveilleren

Tijdens het surveilleren is de studentdocent in de klas aanwezig en zorgt ervoor dat de docent op een fijne manier vanuit huis les kan geven. Zo zorgt de surveillant dat de docent duidelijk zichtbaar en te verstaan is via de beamer. Met het aanbieden van deze dienst willen wij voorkomen dat er verdere leerachterstanden ontstaan bij de leerlingen. Daarnaast zorgt de surveillant ervoor dat de leerlingen vragen kunnen stellen en dat de rust in de klas wordt gewaarborgd. Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat leerlingen zoveel als mogelijk ‘normaal’ les kunnen blijven krijgen.

Bekijk de website van de school

P1966021

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.