Spinozalaan - Voorburg

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Hoofdlocatie van de BijlesStudent

De Spinozalaan in Voorburg is de hoofdlocatie van DeBijlesStudent. Op de hoofdlocatie wordt al jaren huiswerkklas aangeboden. De huiswerkbegeleiding vindt iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag plaats van 15:00 uur tot 18:00 uur. De huiswerkklas vindt plaats in kleine klasjes van maximaal zes leerlingen met één studentdocent. 

Tafeltennissen in de pauze

De Spinozalaan is een bijzondere locatie van DeBijlesStudent, niet alleen omdat dit één van de twee eigen locaties is, maar ook omdat bij ons leerlingen van maar liefst vijf verschillende scholen komen voor huiswerkbegeleiding. Op maandag tot en met donderdag staan onze studenten klaar voor de leerlingen. Er hangt een hele goede werksfeer om aan school te werken, maar uiteraard is er genoeg ruimte voor plezier. We hebben iedere huiswerkbegeleiding limonade, koekjes en in de pauze wordt er getafeltennist. Wat onze uniek maakt, is dat we ook in de schoolvakanties huiswerkbegeleiding aanbieden.

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.