SVO Food - Rotterdam

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Huiswerkbegeleiding

Op het SVO Food in Rotterdam geven wij huiswerkbegeleiding aan alle niveaus en jaren. Vaak kennen de kinderen elkaar nog niet wanneer ze bij ons beginnen, maar al snel worden ze vrienden met kinderen die zij normaal niet tegenkomen op school. Het is mooi om te zien dat kinderen in de vijfde klas ook goed om kunnen gaan met de kinderen in de eerste en dat niveau er niet toe doet. In de pauze kunnen de leerlingen tafelvoetballen, wat voor saamhorigheid zorgt. Ondanks dat de huiswerkbegeleiding echt niet altijd leuk is voor de kinderen zorgen ze er samen voor dat ze het een beetje gezellig maken en elkaar er doorheen slepen op de lange schooldagen.

Bekijk de website van de school