Vlietland College - Leiden

Huiswerkklas en structuurgroep op het Vlietland College

Het Vlietland College in Leiden werkt al meerdere jaren samen met DeBijlesStudent. Op het Vlietland college wordt de huiswerkklas en structuurgroep aangeboden. De huiswerkklas vindt iedere maandag, dinsdag en donderdag plaats van 15:15 uur tot 17:15 uur. De structuurgroep en brugklasbegeleiding vinden ook iedere maandag, dinsdag en donderdag plaats van 14:20 uur tot 17:00 uur. Zowel de huiswerkklas en de structuurgroep vinden plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met één studentdocent.

Huiswerkbegeleiding

Op het Vlietland College geven wij huiswerkbegeleiding aan alle niveaus en jaren. Vaak kennen de kinderen elkaar nog niet wanneer ze bij ons beginnen, maar al snel worden ze vrienden met kinderen die zij normaal niet tegenkomen op school. Het is mooi om te zien dat kinderen in de vijfde klas ook goed om kunnen gaan met de kinderen in de eerste en dat niveau er niet toe doet. In de pauze kunnen de leerlingen tafelvoetballen, wat voor saamhorigheid zorgt. Ondanks dat de huiswerkbegeleiding echt niet altijd leuk is voor de kinderen zorgen ze er samen voor dat ze het een beetje gezellig maken en elkaar er doorheen slepen op de lange schooldagen.

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Bekijk de website van de school

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.