Vossius Gymnasium - Amsterdam

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Reparatieschool Nederlands

Bij de reparatieschool op het Vossius Gymnasium in Amsterdam werken de leerlingen hard om hun leerachterstanden Nederlands in te halen. De bijles begint met een lekkere koek en fris. Uiteraard is er tijd om even te kletsen, plezier op school vinden wij belangrijk. De leerlingen verlaten met meer zelfvertrouwen het lokaal, wat fijn is om te zien. Ons team aan studenten is erg met de kinderen betrokken en ook onderling is het erg gezellig.

Bekijk de website van de school