Walewyc Mavo - Waalwijk

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben zijn er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met de school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Bijles

Individuele bijles staat garant voor het maximale uit leerlingen te halen, waarbij vakkennis bijgespijkerd wordt, achterstanden worden weggewerkt en resultaten worden verbeterd. Voor de leerlingen van de Walewyc Mavo bieden we bijles aan.

Voor elk vak en ieder niveau hebben wij geschikte studenten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat individuele bijlessen tot het maximale resultaat zullen leiden, koppelen wij studenten afkomstig uit het universitair- of hoger beroepsonderwijs aan de leerling. Deze studenten beschikken over de juiste kennis en ervaring, waardoor leerlingen de juiste hulp krijgen.

Bekijk de website van de school