Yuverta Madestein - Den Haag

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Huiswerkklas en reparatieschool

Het Yuverta Madestein werkt al enkele tijd samen met DeBijlesStudent. Op het Yuverta Madestein wordt op meerdere dagen zowel de huiswerkklas als de reparatieschool aangeboden. De huiswerkklas en de reparatieschool vinden plaats van 15:00 uur tot 16:30 uur op dinsdag en donderdag. De huiswerkklas en de reparatieschool vinden plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met één studentdocent. 

Huiswerkbegeleiding, ook online

Wat ons uniek maakt is dat wij ondanks deze moeilijke tijd in corona toch de huiswerkbegeleiding online voortzetten. Elke leerling krijgt individueel twee keer in de week huiswerkbegeleiding van één van onze studenten. Het is niet alleen belangrijk dat er wordt geleerd maar ook dat er plezier is. Zo geeft elke student op zijn of haar eigen manier les, maar zal er altijd plezier zijn in het vak. Daarbij nemen wij ook echt de tijd om vakken aan te pakken die de leerling moeilijk vindt, zodat hier zometeen de ene na de andere voldoende wordt behaald. 

Bekijk de website van de school

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.