Yuverta Westvliet - Den Haag

Onze diensten voor scholen

DeBijlesStudent hecht erg veel waarde aan de feedback van onze samenwerkingspartners. Door het contact dat we met middelbare scholen hebben, is er de afgelopen jaren een aantal hele mooie diensten ontstaan. Voor veel scholen is DeBijlesStudent door het bieden van deze diensten veel meer geworden dan enkel een aanbieder van huiswerkbegeleiding.

Door middel van een nauwe samenwerking met school ondersteunt DeBijlesStudent waar nodig in het begeleiden van leerlingen. Hierbij streven wij ernaar om naast de beste prijs ook een hoog niveau van service aan te bieden. Zo zijn wij laagdrempelig, flexibel, altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee bij het vinden van oplossingen.

Reparatieschool

Het Yuverta Westvliet werkt al enige tijd samen met DeBijlesStudent. Op het Yuverta Westvliet wordt op meerdere dagen zowel de huiswerkklas als de reparatieschool aangeboden. De huiswerkklas en de reparatieschool vinden plaats van 15:00 uur tot 16:30 uur op maandag en donderdag. De huiswerkklas en de reparatieschool vinden plaats in kleine klasjes van maximaal zes studenten met één studentdocent.

Huiswerkklas

Op het Yuverta Westvliet werkt het zo wanneer je je huiswerk af hebt, dat je naar huis kunt gaan. Voor leerlingen is dit een goede motivatie om hard aan de slag te gaan om zo naar huis te mogen. Als het huiswerk af is wordt er samen met de student gekeken of ook alles daadwerkelijk begrepen is. Hierdoor weten leerlingen dat ze niet alleen snel kunnen werken, maar ook kwaliteit moeten leveren in hun huiswerk. De focus ligt daarom altijd hoog in het lokaal en op een uitzondering na kan iedereen eerder genieten van zijn of haar vrije middag. 

Bekijk de website van de school

Uitleg voor alle vakken

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.