De Bijlesstudent

Huiswerkbegeleiding Den Haag - Wellant Westvliet

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Heeft jouw kind huiswerkbegeleiding in Den Haag nodig? DeBijlesStudent geeft jouw kind de beste mogelijkheden voor ondersteuning naast school en haalt het beste uit je kind naar boven. Samen zorgen we ervoor dat het zelfvertrouwen in school weer toeneemt en zorgen we ervoor dat de cijferlijst weer iets wordt om trots op te zijn. Met dat kleine beetje extra ondersteuning voor je zoon of dochter wordt het leren makkelijker.

DeBijlesStudent biedt goede huiswerkbegeleiding en bijles aan in verschillende lokalen op het Wellant College Westvliet. De huiswerkbegeleiding sluit goed aan op de lesuren van uw kind.

Studeren met elkaar

We beseffen als geen ander dat uren achter elkaar studeren niet voor iedereen vol te houden is. Daarom kunnen de leerlingen tijdens de pauzes even de benen strekken en bijpraten na een lange schooldag. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in verschillende lokalen op de tweede verdieping. Hier lopen onze bijlesstudenten rond en helpen zij leerlingen met hun maak- en leerwerk. De leerlingen kunnen op een rustige plaats geconcentreerd werken. lopen ze vast? Dan is er altijd een student in de buurt die helpt. Bijles op het Wellant Westvliet is dé manier om leerlingen weer vertrouwen te laten krijgen in hun schoolresultaten. 

Profiel

Mijn naam is Bart Klinkenberg en ben 23 jaar oud. Sinds drie jaar geef ik met veel plezier huiswerkbegeleiding bij DeBijlesStudent en sinds kort ben ik coördinator van het Wellant Westvliet in Den Haag. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer heerst in de klas, waarin persoonlijke aandacht voor iedere leerling centraal staat, zodat de leerlingen daadwerkelijk wat hebben aan de huiswerkbegeleiding. Naast mijn werkzaamheden op het Wellant Westvliet, heb ik sinds dit jaar de opleiding Logistics Management succesvol afgerond. Volgend jaar zal ik gaan starten aan een desbetreffende master.

 

Mijn naam is Hugo van Diepenbeek en ben 22 jaar oud. Samen met Bart Klinkenberg zijn wij de coördinatoren van het Welland Westvliet. Ik werk met veel plezier bij dit bedrijf en dit straal ook uit naar de leerlingen. Ik zorg ervoor dat ik mij voldoende focus op de individuele leerlingen, zodat het optimale uit de leerlingen kan worden gehaald.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Contact

Aanmelden

Nadat de aanvraag is ingediend, nemen we contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek sturen wij een persoonlijk informatiepakket op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator.

Evaluatie

Er vinden enkele evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang van uw zoon of dochter besproken wordt.

Betaling

Wij sturen elke maand een factuur,betaling gebeurt elke maand rond dezelfde datum met automatische incasso. Het tarief varieert per locatie en school, kijk voor de meest actuele prijzen op de tarieven pagina.

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding doet u door een mail te sturen naar westvliet@debijlesstudent.nl. De opzegtermijn is een maand.

Gefeliciteerd!

Je kans op slagen is zojuist aanzienlijk
Vergroot!

Bedankt voor de inschrijving en je hoort snel van ons!

Was er nog iets niet duidelijk?

Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

inschrijving bijles