contact icoon

Neem contact met ons op

DeBijlesStudent_

Neem contact met ons op:

Op de verschillende pagina’s op onze website zijn ‘veelgestelde vragen’ secties te vinden. In veel gevallen kunnen deze al de antwoorden bieden die u zoekt. Mocht dit niet het geval zijn en heeft u alsnog andere vragen heeft na het bekijken van onze veelgestelde vragen sectie op de website over bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, bijles, lentescholen, examentraining of over één van onze andere diensten? Vul dan hieronder het contactformulier of bel ons en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor scholen is het mogelijk om via deze weg contact met ons op te nemen met vragen over de mogelijkheden rondom huiswerkbegeleiding, bijles, lentescholen en examentraining voor uw leerlingen.

Bijles en huiswerkbegeleiding door heel Nederland

Op de website zijn verschillende locaties weergegeven voor (online) bijles en huiswerkbegeleiding. Dit is echter een selectie van een veel grotere keuze aan locaties. Wegens de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus zijn wij bezig met het uitbreiden van onze online diensten. Het is daarom in overleg mogelijk om op uw eigen locatie deze begeleiding op maat te realiseren. Hiervoor kunt u als school maar ook als ouder contact met ons opnemen zodat wij samen de mogelijkheden voor uw leerlingen of uw zoon/dochter te bespreken.

Reparatiescholen
Door de huidige omstandigheden met het Coronavirus is ook de vraag naar lesopvang door studenten enorm toegenomen. Met een sterk team van gemotiveerde studenten staan wij op verschillende scholen om docenten te assisteren die vanaf huis lesgeven. Ook bieden wij zogeheten reparatie scholen aan om mogelijke achterstanden opgelopen door Corona recht te kunnen zetten. Mocht u hierover als school interesse in hebben of heeft u nog vragen omtrent deze dienst? Laat het ons dan weten middels bovenstaand contactformulier!

Wat ouders vertellen

Wij van DeBijlesStudent hechten veel waarde aan het contact met ouders: zo houden wij u via e-mail/telefoon/WhatsApp op de hoogte van de voortgang van uw kind. Wij vertellen wat de leerling heeft gedaan, waar nog extra aandacht aan besteed moet worden en hoe de werkhouding was tijdens het contactmoment.