Citotrainingen voor groep 6, 7 en 8

Elk jaar vindt er een cito training plaats om de vordering te meten van de leerling op de basisschool. In de groepen 6,7 en 8 zijn deze Cito toetsen met name belangrijk, omdat deze bepalend kunnen zijn voor het middelbare school advies. De Cito toetsen kunnen hierdoor als spannend ervaren worden voor de leerlingen. Om de spanning af te nemen en meer vertrouwen te bieden aan de leerlingen heeft DeBijlesStudent voor groep 6, 7 en 8 Cito trainingen ontworpen.

Wat houdt citotraining door studenten in?

Tijdens de Cito Training krijgt de leerlingen extra begeleiding met de voorbereiding van zijn of haar Cito toets. De leerling zal altijd individuele begeleiding krijgen door een ervaren student. In de individuele begeleiding krijgt de leerling hulp door onder andere oude Cito toetsen te maken en te oefenen met extra stof waar de leerling moeite mee heeft. Leerlingen kunnen voor de Cito training onder andere begeleiding krijgen in het oefenen van woordenschat, werkwoordspelling en nieuwsbegrip. Daarnaast kan uw kind voor de Cito training extra begeleiding krijgen in rekenen en oefen met diverse werkbladen. Kortom voor ieder kind Cito training op maat

Waarom kiezen voor Citotraining?

• Duidelijk overzicht van de Cito stof
• Goede hulp van ervaren studenten
• Extra herhaling, uitleg en begeleiding
• Vertrouwd raken met de vraagstelling
• Zelfvertrouwen verhogen en spanning verminderen

Door de Cito training zal de leerling meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het maken van de Cito toets en een optimaal resultaat behalen! Zit uw zoon of dochter in groep 6,7 of 8 en wilt u uw kind extra zekerheid en vertrouwen geven voor de Cito toets? Meld uw kind dan gauw aan!

Citotraining op locatie, online of aan huis.

Citotraining op locatie:

1 op 1 begeleiding op één van onze hoofdlocaties. De Spinozalaan 33 in Voorburg of in het dorpscentrum in Oegstgeest.

Citotraining online:

Een ervaren student kan online Citotraining geven. 

Citotraining aan huis:

Een ervaren student kan aan huis komen om onder andere in Leiden Citotraining te geven of in Den Haag Citotraining te geven. Andere locaties zijn mogelijk ter bespreking.

Wat kost een Citotraining?

Losse Citotraining

Soms heeft je kind behoefte aan even wat extra aandacht. En ben je op zoek naar 1 of 2 uur citotraining om je kind net dat extra steuntje in de rug te geven. Als je maar 1 of 2 uur citotraining wilt voor je kind bieden we ook losse trainingen per uur aan. Een strippenkaart is wel al goedkoper vanaf 4 uur citotraining.

Strippenkaart voor Citotraining

Wil je dat je kind goede ondersteuning krijgt voor een wat langere termijn? Dan is de strippenkaart erg interessant door zijn scherpe tarief. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen waarbij je kind zelf kan indelen op welke momenten de trainingen plaatsvinden. Als ouder mag je het ook bepalen natuurlijk. Zijn de strippen op? Geen probleem, je kunt dan opnieuw een strippenkaart van 5 of 10 lessen kopen. Die hoef je niet meteen op te maken, het is prettig flexibel: De uren op de strippenkaart zijn tot een jaar na aankoop inzetbaar.

Prijzen Citotraining

Citotraining 1 los uur € 39,95
Strippenkaart van 5 strippen €137,50 per strippenkaart
Strippenkaart van 10 strippen €250,00 per strippenkaart

Citotraining voor je kind aanvragen?