Voor leerlingen

Uitleg en proefexamens voor alle vakken en ieder niveau

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg en proefexamens voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.

Informatie voor de leerlingen

Wat goed dat je gaat aansluiten bij een van onze huiswerkbegeleidingen of bijles gaat krijgen van een van onze studenten! Je gaat hier geen spijt van krijgen, daar gaan we samen voor zorgen.

Misschien heb je er zelf voor gekozen om wat extra hulp te krijgen bij je schoolwerk, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ouders dit voor je beslissen. We snappen best dat je misschien helemaal geen zin hebt om extra tijd aan school besteden. Het is ook even wennen, maar we gaan er samen voor zorgen dat die extra tijd niet voor niets is!

Wij hebben zelf net de middelbare school verlaten en weten dus heel goed hoe het eraan toegaat bij jou op school. We helpen je graag met de vakken die jij lastig vindt en beantwoorden met veel plezier jouw vragen. We doen alles in overleg met jou en passen onze begeleiding aan op wat jij prettig vindt!
Vind je het bijvoorbeeld niet fijn om tussendoor gestoord te worden, maar geef je liever zelf een seintje zodra je klaar bent? Geen probleem! Of vind je het moeilijk om je concentratie vast te houden en vind je het fijner om met korte doelen te werken? Dat kan ook!

Je kan met de student die je begeleidt afspreken hoe jij het fijn vindt om geholpen te worden en wanneer en hoe je werk wordt nagekeken. Naast dat wij je helpen met je huiswerk, plannen en studievaardigheden, maken we ook altijd even een praatje. We vinden het leuk om te horen hoe je schooldag is geweest, of je nog wat leuks hebt meegemaakt en hoe het met je gaat.

Er heerst bij ons een gezellige sfeer zodat iedereen zich op zijn plek voelt en er met veel plezier naartoe zal gaan! Heb je vragen, dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We zien je graag snel op een van onze locaties!