Individuele Bijles

"Nu wat extra bijles, straks een beter resultaat op school."

Maximaal resultaat met bijles

Als ouder heb je het beste voor met je kind. Wanneer je ziet dat het leren niet vanzelf gaat, is online bijles misschien een goede aanvulling op het basis- of middelbaar onderwijs. Individuele bijles staat garant voor het maximale uit leerlingen te halen, waarbij vakkennis bijgespijkerd wordt, achterstanden worden weggewerkt en resultaten worden verbeterd.

Voor elk vak en ieder niveau hebben wij geschikte studenten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat individuele bijlessen tot het maximale resultaat zullen leiden, koppelen wij studenten afkomstig uit het universitair- of hoger beroepsonderwijs aan de leerling. Deze studenten beschikken over de juiste kennis en ervaring, waardoor leerlingen de juiste hulp krijgen.

Plannen en organiseren

Leerlingen kunnen moeite hebben met het plannen en organiseren van hun huiswerk. Een aantal factoren kan van invloed zijn, met als gevolg vertraagd of onvolledig huiswerk. Leerlingen concentreren zich liever op het spelen van games  met vrienden dan op het maken van huiswerk. Het kan ook zijn dat leerlingen hun huiswerk uitstellen of zelfs helemaal niet afmaken omdat het te veel is of niet wordt begrepen. Hierdoor weten leerlingen niet waar ze moeten beginnen en hoe ze hulp moeten zoeken. Om deze redenen helpt DeBijlesStudent uw kind bij het plannen en organiseren van zijn studie.

Bijles door studenten

Bijles kan zowel tijdelijk als langdurig zijn. Onze bijlesstudenten fietsen en OV-en naar diverse locaties in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorschoten, Leiden en Oegstgeest. Zij komen bij je thuis, op school of op locaties bij je in de buurt. Online bijles is natuurlijk ook mogelijk, via Zoom, Teams, Whereby of een ander meeting platform.

 

Uitleg en proefexamens voor alle vakken en ieder niveau

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg en proefexamens voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.

Onze werkwijze:

schema bijles
bijles

Aanmelden

Via de website kun je de leerling gemakkelijk aanmelden voor individuele bijles. Je geeft zelf aan met welke vakken de leerling moeite heeft, en waar het accent op moet komen te liggen. Ook kies je de strippenkaart die bij jou en de leerling past.

bijles

Telefonische intake

Binnen 24 uur neemt DeBijlesStudent contact met jou op om de aanvraag van de leerling te bespreken. Ook wordt bepaald hoe lang de leerling gebruik zal maken van de bijles en worden evaluatiemomenten vastgelegd. Dit kennismakingsgesprek vindt plaats tussen een medewerker van DeBijlesStudent en een ouder/verzorger.

Bijles

Koppeling student

Op basis van de informatie uit het intake gesprek gaat DeBijllesStudent gaat op zoek naar een geschikte student die de leerling kan helpen.

Afbeelding bijles

Start Bijles

De student neemt contact op met de leerling en ouders/verzorgers om een afspraak te maken voor de eerste begeleiding. De student gaat vakinhoudelijk met de leerling aan de slag. Na de begeleiding wordt de strippenkaart afgetekend en wordt er eventueel een nieuwe afspraak gemaakt.

Afbeelding bijles

Evaluatie

Er wordt een evaluatiemoment ingepland na de afgesproken tijd. In dit gesprek wordt opnieuw naar de aanvraag gekeken. Indien nodig wordt de vraag aangepast of wordt er een nieuwe aanvraag geformuleerd.

Veel gestelde vragen

Bijles is individuele begeleiding, waarbij jouw kind voor één of twee vakken inhoudelijke studieondersteuning krijgt. Student en leerling maken samen een planning voor de bijlessen, ze maken oefeningen samen en de student kan de leerling overhoren. De bijles kan plaatsvinden aan huis, op school, in een bibliotheek of digitaal.

Ja, dit is mogelijk indien je in Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leidschendam of Voorburg woont.

Examentraining kan per 5 of 10 uur worden afgenomen door middel van aanschaf van een strippenkaart. De strippenkaart wordt vooraf betaald. De kosten voor de strippenkaart.

Strippenkaart van 5 uur: €137,50 per strippenkaart

Strippenkaart van 10 uur: €250,- per strippenkaart

Als de strippenkaart vol is en je wilt een nieuwe strippenkaart aanschaffen, dan kan dat door een mail te sturen naar strippenkaart@debijlesstudent.nl.

Ja, wij bieden voor een prijs van €39,50 per uur een eenmalige bijles aan.

Pakketten en prijzen

Inschrijven en prijzen

Er zijn twee opties wanneer je bijles wilt aanvragen voor jouw kind: de strippenkaart of een losse bijles.

Losse Bijles

Soms heeft je kind behoefte aan even wat extra aandacht en ben je op zoek naar 1 of 2 uur bijles om je kind net dat extra steuntje in de rug te geven voor een bepaald vak. Als je maar 1 of 2 uur bijles wilt voor je kind bieden we ook losse bijlessen per uur aan. Een strippenkaart is wel al goedkoper vanaf 4 uur bijles.

Strippenkaart voor online bijles

Wil je dat je kind goede ondersteuning krijgt voor een wat langere termijn? Dan is de strippenkaart erg interessant door zijn scherpe tarief. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen waarbij je kind zelf kan indelen op welke momenten de bijlessen plaatsvinden. Als ouder mag je het ook bepalen natuurlijk, we weten hoe het werkt. Zijn de strippen op? Geen probleem, je kunt dan opnieuw een strippenkaart van 5 of 10 lessen kopen. Die hoef je niet meteen op te maken, het is prettig flexibel: De uren op de strippenkaart zijn tot een jaar na aankoop inzetbaar.

Prijzen bijles

Losse bijles per uur € 39,95
Strippenkaart van 5 strippen €137,50 per strippenkaart
Strippenkaart van 10 strippen €250,00 per strippenkaart

Speciale extra korting voor klanten van huiswerkbegeleiding: 6%

Hoe betaal je onze bijles?

Betaling vooraf

We werken met betaling vooraf. Zo kunnen we onze dienstverlening concentreren op wat belangrijk is, aandacht voor je kind. De bijlessen kunnen daarom starten vanaf het moment dat het bedrag van de aangeschafte strippenkaart of lesuren op de rekening van DeBijlesStudent staat. Je kunt betalen via een bankoverschrijving of automatische incasso. 

Neemt u momenteel al huiswerkbegeleiding via ons af? Wanneer u de locatie op het inschrijfformulier aangeeft, krijgt u van ons een extra korting van 6% op het factuurbedrag van de bijlessen. 

Alle prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, administratiekosten, gebruik van de online omgeving en eventuele reiskostenvergoeding voor de student. 

Bijles stoppen

Wanneer het einddoel van de bijles is bereikt en je kind de bijles niet langer nodig heeft, is het niet nodig om op te zeggen. Je bestelt gewoon geen nieuwe strippenkaart meer. Door de scherpe korting op grote strippenkaarten en de lange geldigheid van 12 maanden bieden we geen restitutie van niet opgemaakte uren aan. Je mag de uren altijd opmaken, dat kan aan een ander vak worden besteed en je kunt in overleg een ander kind gebruik laten maken van de openstaande uren. We vinden het wel altijd leuk om te horen hoe het is gegaan, daar doen we het tenslotte voor.

Bijles voor je kind aanvragen

Ruim1.500 leerlingen gingen u voor!