Bijles

Als ouder heb je het beste voor met je kind, helemaal in deze rare tijden. Wanneer je ziet dat studeren niet vanzelf gaat, is online bijles misschien een goede aanvulling op het basis- of middelbaar onderwijs. Individuele bijles staat garant voor het halen van het maximale uit leerlingen, waarbij vakkennis bijgespijkerd wordt, achterstanden worden weggewerkt en resultaten worden verbeterd.
Voor elk vak en ieder niveau hebben wij geschikte studenten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat individuele bijlessen tot het maximale resultaat zullen leiden, koppelen wij studenten afkomstig uit het universitair- of hoger beroepsonderwijs aan de leerling. Deze studenten beschikken over de juiste kennis en ervaring, waardoor leerlingen de juiste hulp krijgen.

Bijles door studenten

Bijles kan zowel tijdelijk als langdurig zijn. We kunnen bij aan huis bijles geven of op een van onze eigen locaties. Onze bijlesstudenten fietsen en OV-en naar diverse locaties in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorschoten, Leiden en Oegstgeest. Zij komen bij je thuis, op school of op locaties bij je in de buurt.

Inschrijven voor bijles_

Als we de inschrijving ontvangen koppelen we jouw kind aan de meest geschikte bijlesstudent en controleren we of er genoeg tijd en ruimte in zijn/haar studieschema is om de bijlessen te geven. Wij hanteren een periode van een week voor het vinden van een geschikte student. Dit betekent dat u binnen een week wordt gebeld door één van onze studenten. Onze bijles is flexibel in te zetten: Iedere maand kun je aanpassen welk bijlespakket jouw kind nodig heeft.

Pakketten en prijzen

Inschrijven en prijzen

Er zijn twee opties wanneer je bijles wilt aanvragen voor jouw kind: de strippenkaart of een losse bijles.

Losse Bijles

Soms heeft je kind behoefte aan even wat extra aandacht en ben je op zoek naar 1 of 2 uur bijles om je kind net dat extra steuntje in de rug te geven voor een bepaald vak. Als je maar 1 of 2 uur bijles wilt voor je kind bieden we ook losse bijlessen per uur aan. Een strippenkaart is wel al goedkoper vanaf 4 uur bijles.

Strippenkaart voor online bijles

Wil je dat je kind goede ondersteuning krijgt voor een wat langere termijn? Dan is de strippenkaart erg interessant door zijn scherpe tarief. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen waarbij je kind zelf kan indelen op welke momenten de bijlessen plaatsvinden. Als ouder mag je het ook bepalen natuurlijk, we weten hoe het werkt. Zijn de strippen op? Geen probleem, je kunt dan opnieuw een strippenkaart van 5 of 10 lessen kopen. Die hoef je niet meteen op te maken, het is prettig flexibel: De uren op de strippenkaart zijn tot een jaar na aankoop inzetbaar.

Prijzen bijles

Losse bijles per uur € 39,95
Strippenkaart van 5 strippen €137,50 per strippenkaart
Strippenkaart van 10 strippen €250,00 per strippenkaart

Speciale extra korting voor klanten van huiswerkbegeleiding: 6%

Hoe betaal je onze bijles

Terugkoppeling van de student

Na iedere bijles ontvang je per mail of Whatsapp een korte terugkoppeling over de bijles. Bijvoorbeeld wat er behandeld is, wat er goed/slecht ging en waar de leerling zelf nog aan moet werken om een hoger cijfer te halen. Zo hou je niet alleen vinger aan de pols maar ben je ook op de hoogte van de duur van de bijles. 

Betaling vooraf

We werken met betaling vooraf. Zo kunnen we onze dienstverlening concentreren op wat belangrijk is, aandacht voor je kind. De bijlessen kunnen daarom starten vanaf het moment dat het bedrag van de aangeschafte strippenkaart of lesuren op de rekening van DeBijlesStudent staat. Je kunt betalen via onze website, een bankoverschrijving of automatische incasso. 

Neemt u momenteel al huiswerkbegeleiding via ons af? Wanneer u de locatie op het inschrijfformulier aangeeft, krijgt u van ons een extra korting van 6% op het factuurbedrag van de bijlessen. 

Alle prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, administratiekosten, gebruik van de online omgeving en eventuele reiskostenvergoeding voor de student. 

Bijles stoppen

Wanneer het einddoel van de bijles is bereikt en je kind de bijles niet langer nodig heeft hoef je niet op te zeggen. Je bestelt gewoon geen nieuwe strippenkaart meer. Door de scherpe korting op grote strippenkaarten en de lange geldigheid van 12 maanden bieden we geen restitutie van niet opgemaakte uren aan. Je mag de uren altijd opmaken, dat kan aan een ander vak worden besteed en je kunt in overleg een ander kind gebruik laten maken van de openstaande uren. We vinden het wel altijd leuk om te horen hoe het is gegaan, daar doen we het tenslotte voor.

Bijles voor je kind aanvragen

Ruim 1.500 leerlingen gingen u voor!