Schrijf je nu in voor Huiswerkbegeleiding, Bijles of Citotraining

Maak hier je keuze :

Hoe werkt de inschrijving?

Je kunt hierboven kiezen welke dienst je van ons af wilt nemen. Wanneer je de juiste dienst hebt geselecteerd, kom je op de inschrijfpagina van deze dienst. Je wordt dan stapsgewijs door het inschrijfproces geleid. Voor bijles en de citotraining kun je voor zowel de fysieke versie kiezen als de onlineversie. 

Indien u kiest voor onze bijles, dan kun je aangeven in welke vak(ken) wij jouw kind kunnen helpen. Van wiskunde tot aan biologie, wij hebben de geschikte studenten die over deze kennis beschikken. Wanneer er wordt gekozen voor de huiswerkbegeleiding, dien je de juiste locatie te selecteren. Wanneer jouw kind bijvoorbeeld op het Pieter Groen in Katwijk zit, selecteer je deze locatie. Onderaan de pagina staat een schema met daarin de locaties, prijzen en dagen vermeld. En wanneer je kiest voor citotraining kan je kiezen of je de citotraining online, op locatie of aan huis wil.

De facturatie van de diensten vindt maandelijks plaats door middel van een incasso. Alle diensten zijn maandelijks opzegbaar.