Examentraining

"Vergroot je slagingskans!"

Met vertrouwen je examen halen

Een examenjaar is super spannend. Je wilt niets liever dan je zoon of dochter te zien pronken met een diploma. Met behulp van examentraining door onze studenten, kunnen wij de kans vergroten dat jouw kind de eindstreep behaalt.

Invulling

Tijdens de examentraining krijgt jouw kind extra uitleg over moeilijke onderwerpen en zullen zij vooral veel oefenen door het maken van oude eindexamens. Hierdoor raakt hij/zij vertrouwd met de vraagstelling, zoals deze op het eindexamen is. De examentrainingen worden, individueel, gegeven door goede en enthousiaste studenten. Samen met jouw kind zorgen we ervoor dat examenstof goed begrepen wordt. Verder herhalen we alle stof nogmaals en helpen we extra goed met de onderdelen waar de leerling moeite mee heeft.

6 redenen om te kiezen voor de examentraining

  • Duidelijk overzicht van de examenstof
  • Goede hulp van vakkundige studenten
  • Extra herhaling, uitleg en begeleiding
  • Lastige stof onder de knie krijgen
  • Examenopdrachten begrijpen
  • Hogere eindcijfers

Setting

Jouw kind krijgt één op één begeleiding en kan tijdens deze begeleiding geholpen worden met de vakken waar hij/zij moeite mee heeft. De examentraining kan plaatsvinden op school, aan huis of op een van onze locaties. Ook is er een mogelijkheid om de examentraining digitaal te laten plaatsvinden via Whereby.

Uitleg voor alle vakken als extra ondersteuning

Voor alle niveau’s vind je hier uitleg voor alle vakken om je te helpen bij je huiswerk, bijles of examenvoorbereiding.

Veelgestelde vragen

De examentraining is een individuele begeleiding, waarbij jouw kind voor één of twee vakken inhoudelijke studieondersteuning krijgt. Student en leerling maken samen een planning voor de examens, maken oude examens en de student kan de leerling overhoren. 

De examentraining kan plaatsvinden aan huis, op school, in een bibliotheek of digitaal.

Examentraining kan per 5 of 10 uur worden afgenomen door middel van aanschaf van een strippenkaart. De strippenkaart wordt vooraf betaald. De kosten voor de strippenkaart.

Strippenkaart van 5 uur: €137,50 per strippenkaart

Strippenkaart van 10 uur: €250,- per strippenkaart

Als de strippenkaart vol is en je wilt een nieuwe strippenkaart aanschaffen, dan kan dat door een mail te sturen naar strippenkaart@debijlesstudent.nl.

Wij bieden examentraining voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo.

Tarieven

Wij bieden strippenkaarten aan voor 5 of 10 uur examentraining. Voor de strippenkaarten hanteren wij de volgende tarieven:

 

Strippenkaart van 5 uur: €137,50 per strippenkaart

Strippenkaart van 10 uur: €250,- per strippenkaart

 

De tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd en eventuele reiskostenvergoeding voor de student.

Examentraining voor je kind aanvragen?