Tarieven

"Bekijk hier alle tarieven van onze diensten"

Prijzen voor Huiswerkbegeleiding

De maandelijkse huiswerkbegeleiding tarieven zijn: 

2 dagen per week: vanaf €139,- per maand

3 dagen per week: vanaf €209,- per maand

4 dagen per week: vanaf €276,- per maand

Afmelden

Opzeggen van de huiswerkbegeleiding dient te gebeuren per mail. De opzegtermijn is een maand.

Prijzen voor Bijles, Examentraining en Citotraining

Inschrijven en prijzen

Er zijn twee opties wanneer je bijles, examentraining of citotraining wilt aanvragen voor jouw kind: de strippenkaart of een losse les.

Prijzen bijles

  • Losse bijles per uur € 39,95
  • Strippenkaart van 5 strippen €175,- per strippenkaart
  • Strippenkaart van 10 strippen €325,- per strippenkaart

Losse Bijles

Soms heeft jouw kind behoefte aan even wat extra aandacht en ben je op zoek naar 1 of 2 uur bijles om jouw kind net dat extra steuntje in de rug te geven voor een bepaald vak. Als je maar 1 of 2 uur bijles wilt voor jouw kind bieden we ook losse bijlessen per uur aan. Een strippenkaart is wel al goedkoper vanaf 4 uur bijles.

Strippenkaart voor Bijles

Wil je dat je kind goede ondersteuning krijgt voor een wat langere termijn? Dan is de strippenkaart erg interessant door zijn scherpe tarief. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen waarbij je kind zelf kan indelen op welke momenten de bijlessen plaatsvinden. Als ouder mag je het ook bepalen natuurlijk, we weten hoe het werkt. Zijn de strippen op? Geen probleem, je kunt dan opnieuw een strippenkaart van 5 of 10 lessen kopen. Die hoef je niet meteen op te maken, het is prettig flexibel: De uren op de strippenkaart zijn tot een jaar na aankoop inzetbaar.

Hoe betaal je onze Huiswerkbegeleiding, Bijles, Examentraining of Citotraining?

Betaling vooraf

We werken met betaling vooraf. Zo kunnen we onze dienstverlening concentreren op wat belangrijk is, aandacht voor jouw kind. De bijlessen of huiswerkbegeleiding kunnen daarom starten vanaf het moment dat het bedrag van de aangeschafte strippenkaart of lesuren op de rekening van DeBijlesStudent staat. Je kan betalen via een bankoverschrijving of automatische incasso.

Alle prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, administratiekosten, gebruik van de online omgeving en eventuele reiskostenvergoeding voor de student.

Bijles stoppen

We bieden geen restitutie van niet opgemaakte uren aan. Je mag de uren ook besteden aan een ander vak en in overleg kan een ander kind gebruik maken van de openstaande uren. We vinden het wel altijd leuk om te horen hoe het is gegaan, daar doen we het tenslotte voor!