Bijlessen en huiswerkbegeleiding in Den Haag

DeBijlesStudent is ruim 9 jaar geleden begonnen in Den Haag. Op dit moment geven wij bijles en huiswerkbegeleiding op 4 locaties verspreid over de gehele stad om passende hulp te geven aan uw kind. We verzorgen begeleiding voor vmbo-bbl/kbl, mavo, havo, vwo, vwo+ en tweetalig onderwijs. Door onze grote groep enthousiaste studenten van verschillende universiteiten en hogescholen in de Randstad met een wijd scala aan specialisaties, kunnen we altijd een geschikte docent vinden voor uw kind. Onze vakkundige studenten zullen samen met uw kind werken aan de beste resultaten door ze te motiveren en begeleiding te geven die ze nodig hebben. Bij DeBijlesStudent vinden we het erg belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens onze bijles en/of huiswerkbegeleiding. Zo wordt voor de leerlingen het leren ook leuker en zullen ze de stof beter opnemen.

Begint binnenkort de proefwerkweek? Geen zorgen! De bijles of huiswerkbegeleiding kan al binnen 5 werkdagen gestart worden en jullie bepalen zelf de voorkeursdagen!

De 8 kwaliteiten van DeBijlesStudent:

Studiebegeleiding op maat

DeBijlesStudent biedt educatieve ondersteuning, zowel planmatig als vakinhoudelijk. Door het brede aanbod aan studenten, kunnen wij uw kind helpen met ieder vak. Wij streven naar laagdrempelige studiebegeleiding in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles en studieplanning.

DeBijlesStudent biedt ook online studiebegeleiding aan, in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Wij werken met betrouwbare platforms zoals Google Meet en Whereby, waarvoor uw kind geen apps hoeft te downloaden. Met behulp van een link kan de leerling gemakkelijk aanschuiven bij de digitale huiswerkbegeleiding of online bijles volgen. Uw kind kan dus gewoon hulp krijgen vanuit huis! Onze studenten zitten klaar met een webcam en een microfoon om uw kind op afstand te helpen met maak- en leerwerk.

DeBijlesStudent beschikt sinds een paar jaar over het bekende LVSI keurmerk, een kwaliteitskenmerk voor gewaardeerde huiswerkinstituten. Vanuit die vrienden die huiswerkbegeleiding gaven op een zolderkamer, is er nu een professionele organisatie ontstaan in een BV constructie die al duizenden scholieren heeft begeleidt richting het eindexamen. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is gebleven, we willen de goedkoopste zijn van de beste huiswerkinstituten. DeBijlesStudent biedt de extra ondersteuning die uw kind door zijn schoolcarrière helpt en voor veel van onze oud-leerlingen een interessante bijbaan als ze gaan studeren.

Wat ouders vertellen

Wij van DeBijlesStudent hechten veel waarde aan het contact met ouders: zo houden wij u via e-mail/telefoon/WhatsApp op de hoogte van de voortgang van uw kind. Wij vertellen wat de leerling heeft gedaan, waar nog extra aandacht aan besteed moet worden en hoe de werkhouding was tijdens het contactmoment.

Één van ons spreken?

Geen idee of bijles, huiswerkbegeleiding of privéles bij je kind past? Neem gerust even contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.