Inschrijven Citotraining

Inschrijven citotraining voor groep 6,7 of 8.

Citotraining online, aan huis of op locatie

Citotraining op locatie, online of aan huis.

Citotraining op locatie:

1 op 1 begeleiding op één van onze hoofdlocaties. De Spinozalaan 33 in Voorburg of in het dorpscentrum in Oegstgeest.

Citotraining online:

Een ervaren student kan online Citotraining geven. 

Citotraining aan huis:

Een ervaren student kan aan huis komen om onder andere in Leiden Citotraining te geven of in Den Haag Citotraining te geven. Andere locaties zijn mogelijk ter bespreking.

Prijs Citotraining

Losse Citotraining

Soms heeft je kind behoefte aan even wat extra aandacht. En ben je op zoek naar 1 of 2 uur citotraining om je kind net dat extra steuntje in de rug te geven voor de komende citotoets. Als je maar 1 of 2 uur citotraining wilt voor je kind bieden we ook losse trainingen per uur aan. Een strippenkaart is wel al goedkoper vanaf 4 uur citotraining.

Strippenkaart voor Citotraining

Wil je dat je kind goede ondersteuning krijgt voor een wat langere termijn? Dan is de strippenkaart erg interessant door zijn scherpe tarief. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen waarbij je kind zelf kan indelen op welke momenten de trainingen plaatsvinden. Als ouder mag je het ook bepalen natuurlijk. Zijn de strippen op? Geen probleem, je kunt dan opnieuw een strippenkaart van 5 of 10 lessen kopen. Die hoef je niet meteen op te maken, het is prettig flexibel: De uren op de strippenkaart zijn tot een jaar na aankoop inzetbaar.

Prijzen Citotraining

Citotraining 1 los uur € 39,95
Strippenkaart van 5 strippen €137,50 per strippenkaart
Strippenkaart van 10 strippen €250,00 per strippenkaart