18 maart 2020

DeBijlesStudent biedt online bijles en online huiswerkbegeleiding aan

Geachte leerlingen, ouders en docenten,

Zoals u weet ligt het onderwijs stil door maatregelen opgelegd door de overheid. Om het coronavirus enigzins in te perken, moet sociaal contact zo veel mogelijk beperkt worden. Door deze maatregelen en het sluiten van de scholen, hebben wij uit voorzorg onze deuren gesloten. De overheidsbesluiten zorgen voor een genoodzaakte verandering in onze levensstijl. Het voelt alsof het leven stil staat. Daarom stoppen wij niet met werken en zal de dienstverlening, zoals u die gewend bent van DeBijlesstudent, doorgang vinden.

Omdat niemand zicht heeft op de duur van de Corona maatregelen van de overheid en eventuele toekomstige beperkingen hebben wij ons tijdelijk aangepast aan de situatie. DeBijlesstudent vindt het van groot belang dat onderwijs, voor zover mogelijk, voortgezet moet worden. Derhalve bieden wij onze diensten aan op een veilige en verantwoorde manier: online. Wij zijn in de week van 21 maart gestart met het online verzorgen van bijles en huiswerkbegeleiding.

Bijles via Google Meet

Juist nu de scholen voor veel uitdagingen zijn komen te staan om het onderwijs in één klap volledig online te laten gebeuren is er logischerwijs even minder aandacht voor die leerlingen die een grote of kleine leerachterstand hebben opgelopen. Veel studenten hebben opeens tijd over om les te kunnen geven, een unieke situatie! We bieden daarom wij onze huiswerkbegeleiding en bijles aan via Google Meet. Kundige onderwijsbijstand op afstand, controleerbaar en het best mogelijke alternatief voor een student aan huis. Zo dragen wij ons steentje bij aan beperken van onderwijsachterstanden en maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die online lesgeven ons biedt.

Bijles voor herkansingen

De overheid heeft het Centraal Eindexamen afgeblazen. Dat betekent concreet dat er veel leerlingen in de eindexamenklas extra hoog moeten scoren voor hun schoolonderzoeken. Ook is net bekend geworden dat er meer ruimte is om te leren voor herkansingen. De kansen van uw kind liggen een stuk hoger met extra lessen van onze topstudenten. Wiskunde, Frans, Engels en Nederlands zijn veelgevraagd, maar ook natuurkunde, biologie en scheikunde bijlessen zijn gewilde bijlesvakken, wij hebben voldoende studenten beschikbaar. Zij verdienen graag iets bij, terwijl uw kind online huiswerkbegeleiding en online bijles krijgt voor elk vak dat maar nodig is. Ook voor herkansingstrainingen, mocht het niet in één keer lukken. Wij hopen dat u en de uwen deze tijd veilig en in goede gezondheid doorkomt en verwelkomen u graag weer als wij de deuren van onze leslocaties weer mogen openen. Tot die tijd werken we actief aan het wegwerken van schoolachterstanden van uw kind online via Google Meet. Bekijk ook eens onze uitleg voor verschillende vakken.

Namens het team van DeBijlesstudent wensen wij u veel sterkte in deze lastige tijd.

Met vriendelijke groet,

Thomas Smit

Logo-DeBijlesStudent