26 mei 2020

Huiswerkbegeleiding op locatie is weer begonnen!

Na een wekenlange sluiting van onze locatie ‘Spinozalaan’, is de huiswerkbegeleiding op deze locatie vandaag weer begonnen. Om deze opening te kunnen realiseren, zijn de nodige aanpassingen verricht. Zo staan alle tafels op meer dan 1,5 meter afstand en wordt er geregeld schoongemaakt. Verder worden de ruimtes voldoende geventileerd en moeten de leerlingen bij binnenkomst direct hun handen wassen.

DeBijlesStudent heeft besloten de locatie te openen, nadat bekend werd dat de middelbare scholen hun deuren in juni weer zullen openen. Weliswaar zal alles nog niet zoals vanouds worden. Desondanks ziet DeBijlesStudent dit als de eerste stap naar ‘de huiswerkbegeleiding als voorheen’. De online huiswerkbegeleiding heeft zeker zijn voordelen en hiermee zullen wij in de toekomst zeker doorgaan.

Voor de komende tijd zullen wij de situatie en het advies van het RIVM nauwlettend in de gaten houden om te zorgen voor een veilige werksfeer. De hoop van ons is natuurlijk dat de situatie zich voordoet dat steeds meer activiteiten weer terug naar ‘het oude normaal kunnen’.