10-9-2020

Teuns maandelijkse (p)update

Hoe ziet een werkdag voor Teun eruit?

Dit is Teun, onze Chief Happiness Officer! Teun vergezelt ons twee dagen in de week en zet zijn beste pootje voor. Het CV van Teun is nog redelijk bescheiden aangezien hij nog maar 6 maanden oud is, maar is voor zijn functie geboren! 

Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Teun en ik ben een Havanezer van 6 maanden oud. Mijn roots liggen oorspronkelijk in Cuba maar als derde generatie Havanezer in Nederland ben ik ondertussen redelijk gewend aan het klimaat hier. Mijn werkdag begint altijd stipt om 08:45. Dan staat namelijk mijn auto met chauffeur klaar. Na een korte rit verken ik eerst altijd eventjes de buurt rondom het kantoor, zodat ik mijn dag fris en fruitig kan starten. 

Ik vind het belangrijk dat we op de toko focussen op een healthy body en mind. Om mijn collega’s en mezelf te voorzien van de benodigde cardio en mindfulness, sta ik er op dat we minimaal twee keer per dag gaan ballen in het park. In onze kantoortuin hebben wij natuurlijk verschillende flexplekken. Vanwege mijn Chief status heb ik uiteraard een vaste werkplek op de office. Soms als ik een trouwe collega na een lange tijd weer zie, kan het gebeuren dat ik tijdelijk de controle verlies en mijn werkplekje professioneel moet worden schoongemaakt. Maarja, “no victory without sacrifices”. 

Ik ben een hond van weinig woorden: ik ben meer een doener dan een denker. Toen ik laatst op de kantoorvergadering hoorde dat we over een nieuw idee nog even ons plasje moesten doen, nam ik dit helaas iets te letterlijk. Dit leverde mij een berisping op…

Mijn expertise is niet ballen in de lucht houden maar ballen achterna zitten en netjes terugbrengen. DeBijlesStudent_ zorgt, net als voor al mijn andere collega’s, voor een goede beloning voor het gedane werk. Zo krijg ik tweemaal daags een lekker maaltje en als ik mijn maandelijkse targets behaal, krijg ik een heuse bonus: een Dentastix. Op het kantoor ben ik een one of a kind want al mijn andere collega’s zijn helaas maar tweevoetig. Toen ik via via opving dat wij mogelijk een nieuwe viervoeter aan het team konden toevoegen, was ik aanvankelijk door het dolle heen. Echter, toen het bleek dat dit om een heuse salesTIJGER ging, schrok ik mij een hoedje.

En onthoud: work hard, play hard.

Deel dit bericht op: