25 september 2019

Werknemer van de maand september!

Welkom bij onze maandelijkse rubriek ‘Werknemer van de maand!’.

September was een drukke maand; eentje waarin DeBijlesStudent grote stappen heeft gezet en waar er keihard is gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Ondanks de drukte is DeBijlesStudent trots op het resultaat. Om tijdens deze drukke periode iemand op kantoor rond te hebben lopen die voor structuur zorgt en altijd het hoofd koel weet te houden is een verademing. Mede hierdoor heeft DeBijlesStudent democratisch besloten dat Laurens Bentvelzen ‘werknemer van de maand september’ is!

De reactie van Laurens: “Ik ben vereerd en blij met deze titel. We hebben met zijn allen erg hard gewerkt de afgelopen maand en het resultaat is heel mooi geworden: er staan hele mooi lesmodules over digitale geletterdheid en de huiswerkklassen zijn vlekkeloos van start gegaan. Daarnaast vond ik het ook gewoon echt leuk om te werken. Iedere dag ging ik met plezier naar mijn werk toe en de sfeer op werk was gezellig. Dit is sowieso de basis voor goede prestaties naar mijn mening.”

Ook voor oktober is er weer een werknemer van de maand verkiezing gestart. Wie deze verkiezing heeft gewonnen kun je de volgende keer zien in de rubriek ‘Werknemer van de maand!’