25 november 2019

Werknemer van de maand oktober!

Welkom bij onze maandelijkse rubriek ‘Werknemer van de maand!’.

Waar de maand september erg druk was; veel functiewijzigingen, inwerken van nieuw personeel en het kennismaken met nieuwe leerlingen, was de maand oktober weer back to usual. De huiswerkklassen gaan goed, veel leerlingen hebben een geschikte bijlesstudent gevonden en de uitzendkrachten hebben hun draai gevonden op nieuwe scholen. Er kon daarom veel aandacht worden besteed aan overige taken. De website kon nog een aantal aanpassingen gebruiken; teksten verduidelijken en scherpere foto’s maken. Ook kwam er af en toe een last-minute verzoek voor een studentdocent en de bedrijfsauto’s konden een stofzuigbeurtje gebruiken. Wanneer je dan iemand rond hebt lopen die eigenlijk overal goed in is, is dit een verademing voor ieder bedrijf. Daarom kon DeBijlesStudent ook niet heen om de medewerker van de maand oktober: Bart Klinkenberg!

“Ja ik was zeker verrast en het had van mij ook zeker niet gehoeven haha. Al die verschillende taakjes vind ik altijd erg leuk. Dit houdt je scherp en maakt het werk lekker divers. Dan wordt er gevraagd of ik daar even de auto wil brengen en vervolgens bij de winkel even een aantal spullen wil kopen. Prima! Op kantoor zitten vind ik ook leuk maar dit maakt het voor mij toch wel leuker. Ook ben ik erg blij dat de huiswerkbegeleiding op het Wellant Westvliet is begonnen. Ik ben hier samen met Hugo coördinator en we hebben een topteam op de been weten te brengen die de leerlingen de komende tijd erg goed kunnen helpen. Ik wil iedereen van kantoor bedenken die gestemd heeft op mij als werknemer van de maand en zal hierdoor de komende tijd nog meer mijn best doen om ervoor te zorgen dat ik die titel nog een maandje extra behoud haha.”